Libnet.ro
UNICEF

09:45

Europarlamentar: Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Europarlamentar: Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul UE

Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu atrage atentia ca Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul Uniunii Europene. continuă pe Wall-Street Ro

Corina Cretu: Romania va pierde foarte multi bani din fondurile europene alocate pentru infrastructura

Fostul comisar european Corina Cretu atrage atentia ca Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul Uniunii Europene. Ea vorbeste despre necesitatea ca proiectele de autostrazi Iasi - Targu Mures si Bacau - Brasov sa fie incluse in Programul Operational de Infrastructura Mare, care va fi negociat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei pentru exercitiul financiar viitor.

Europarlamentarul Corina Cretu, avertisment dur: Romania va pierde foarte multi bani din fondurile alocate pentru infrastructura

Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu atrage atentia ca Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul Uniunii Europene.

Autoritatile din Romania, primele masuri speciale din aeroporturi, pentru prevenirea infectiilor cu coronavirus chinez (VIDEO)

Coronavirus devine un pericol mondial. Romania va lua primele masuri in aeroporturi impotriva virusului ucigas din China. Pasagerii cu simptome respiratorii care au calatorit in China sau in alte zone afectate sunt.

Programul Casa Verde 2020. Ce s-a intamplat cu cele 13 milioane de euro din fondurile europene

Programul Casa Verde Fotovoltaice al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM) inca nu a ajutat niciun cetatean sa isi produca singur energia din surse curate. Viteza cu care AFM deruleaza proiectul este una redusa si niciun sistem fotovoltaic nu a fost inca instalat, anunta Greenpeace. Programul Casa Verde 2020 Anuntat la mijlocul lui 2018, programul Casa .

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Doi elefanti au scapat de la circ si au plecat la plimbare pe strazile unui mare oras din Rusia (VIDEO)

Doi elefanti au fost vazuti plimbandu-se nestingheriti pe strazile unui mare oras din Rusia, printre prietoni si masini, dupa ce au scapat de la circ.

Ce inseamna anul Sobolanului in Horoscopul chinezesc. Semnele din China pentru 2020

Vine un An Nou Chinezesc, si anume Anul Sobolanului de Metal, iar ajunul intrarii in el este marcat vineri, 25 ianuarie, cand ia final Anul Porcului de Pamant. Specialistii sunt de parere ca anul 2020 este unul carcat de succes, Sobolanul fiind asociat cu protectia si prosperitatea. Este un an al noilor inceputuri, al noilor .

Cum i-a pus Volkswagen la treaba pe inginerii din Cluj pentru tehnologia viitorului

Volkswagen e cel mai mare constructor auto al lumii. Si nu de putine ori s-a uitat spre Romania pentru a gasi cele mai noi tehnologii din domeniu. De aceasta data, a apelat la inginerii din.

Simona Halep incepe, marti, drumul spre al treilea trofeu de Mare Slem din cariera: Are o adversara infernala in primul tur de la Australian Open, care a facut deja doua victime de marca in 2020 (VIDEO)

Simona Halep, locul 3 in ierarhia mondiala WTA, isi incepe marti aventura de la Australian Open si o va infrunta in primul tur pe Jennifer Brady din SUA, 49 WTA. Meciul va avea loc dupa ora 10:00 si va fi tr.

Digi24: De ce au fost aduse dronele americane in Romania. Navele militare rusesti din Marea Neagra, principalul motiv

Dronele americane MQ-9 Reaper, modelul care a lansat rachetele care l-au ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani, au fost aduse la Campia Turzii oficial pentru un exercitiu militar romano-american, intitulat Dacian Reaper 20. in cadrul exercitiului, dronele americane vor simula misiuni de sprijin aerian la sol, impreuna cu militarii romani. insa, pot fi folosite si pentru supraveghere aeriana in zona Marii Negre, unde Rusia si-a intensificat prezenta militara.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )