Libnet.ro
UNICEF

21:30

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Playtech Playtech,
Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant . continuă pe Playtech

Cehia are parte de al doilea cel mai devastator incendiu din 1990 incoace. Bilantul mortilor si al ranitilor

Cel putin opt persoane au murit si alte 29 au fost ranite intr-un incendiu ce a izbucnit duminica, la un adapost pentru persoane invalide din Cehia, relateaza BBC. Incendiul, izbucnit in localitatea, de la.

Primul iPhone vandut pe eBay e lejer cel mai scump telefon din lume

Un utilizator de pe eBay vinde un iPhone din prima generatie de telefoane de la Apple, iar pretul este unul impresionant. Primul model al seriei de telefoane a fost lansat in 2007. Peste 12 ani.

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Cine sunt bogatii lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din Franta (VIDEO)

Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, nu mai este cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, citata de B1 TV, el a fost devansat de francezul Bernard Arnault. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din.

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Au fost nevoiti sa anuleze totul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza care li se putea intampla vreodata.

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record: A cumparat cel mai scump apartament din Portugalia

Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, a stabilit un nou record. Atacantul lui Juventus Torino tocmai si-a cumparat cel mai scump apartament din Portugalia, ce se intinde pe 287 de metri.

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

Ceveste cu cel mai nou cuplu din showbiz face incunjurul lumii. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )