Libnet.ro
UNICEF

18:15

Europarlamentare 2014. Arata-le prietenilor de pe Facebook ca ai votat

Adevărul Adevărul,
Europarlamentare 2014. Arata-le prietenilor de pe Facebook ca ai votat

In ziua de alegeri europarlamentare 2014, Facebook a introdus o aplicatie prin care toti europenii pot declara prietenilor ca vor vota. Aplicatia Im a Voter este optionala, dar toti utilizatorii vor primi o notificare pentru a o folosi. continuă pe Adevărul

VIDEO Europarlamentare 2014. Live text. Rovana Plumb a votat la o sectie din Dambovita: Am votat impotriva austeritatii

Ministrul Mediul Rovana Plumb, a votat la sectie din orasul Pucioasa, judetul Dambovita, declarand, in sala de votare, ca a ales sa ii apere pe cei multi impotriva saraciei. Rovana Plumba a votat la Scoala Gimnaziala Mihai Viteazu, sectia Nr.

Europarlamentare 2014. VIDEO Ioan Rus: Am votat pentru primul pas spre normalitate in Romania

Vicepresedintele PSD Ioan Rus a votat de dimineata la o scoala din apropierea stadionului CFR Cluj. Acesta a venit alaturi de Corina Cretu, unul dintre candidatii la europarlamentare, si sotul acesteia.

Europarlamentare 2014. Emotii pentru tinerii care au votat pentru prima data in viata lor

Alegeri europarlamentare 2014. Cateva mii de tineri din Vrancea au avut ocazia astazi sa-si exprime optiunea politica pentru prima data de cand au implinit varsta de 18 ani.

Europarlamentare 2014: FOTO REPORTAJ in comuna doljeana Breasta in ziua alegerilor europarlamentare: Bruxelles este la Bucuresti, iar astazi nu stiu ce votam

Locuitorii comunei Breasta recunosc cu zambetul pe buze ca nu stiu ce alegeri au loc pe data de 25 mai. Oamenii au declarat ca Bruxelles este la Bucuresti, iar persoanele care se afla pe listele electorale au biroul la Parlamentul Romaniei.

VIDEO Cum schimba internetul votul? 11% din estonieni au votat la europarlamentare 2014 din fata calculatorului

Cu doua zile inainte de Europarlamentare in Romania, estonienii au votat si au facut-o inclusiv folosind tehnologiile noi. Estonienii sunt primii care au introdus votul pe internet, iar la europarlamentare 2014 putem vedea cat de eficient este un asemenea sistem.

Europarlamentare 2014 Alba. Peste 500 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat cu ajutorul urnei mobile

Alegeri europarlamentare 2014. Un numar de 537 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat la alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, 4 persoane din arestul IPJ Alba si-au exprimat acest drept constitutional.

Alegeri europarlamentare 2014. Raluca Turcan: am votat cea mai buna echipa pentru Romania!

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, a votat, in aceasta dimineata, la alegerile europarlamentare 2014. Parlamentarul a sustinut ca isi doreste ca Sibiul care este probabil cel mai european oras al Romaniei sa dea un exemplu de implicare.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis: Am votat pentru echipa cea mai competenta

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a votat, in cursul diminetii, pentru alegerile europarlamentare 2014. El a sustiut ca ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, pentru ca sunt intotdeauna foarte importante, sunt esenta democratiei.

FOTO Europarlamentare 2014. Asistatii lui Radu Mazare au votat pentru pace si pensii marite

IGNORANTA Chiriasii cartierului de asistati Henri Coanda, ridicat de Radu Mazare, au spus ca au votat pentru pensii mai mari, bunastare, liniste si pace. Ei au fost arondati sectiilor de votare de la Scoala nr. 36 Dimitrie Stiubei, din imediata apropiere a campusului social.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a votat la Ploiesti, pe liste suplimentare

Candidatul la alegeri europarlamentare 2014 Adina Valean a ales duminica sa voteze la o sectie din Ploiesti, pe liste suplimentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )