Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europarlamentare 2019. Primul incident la o sectie de votare

Antena3 Antena3,
Europarlamentare 2019. Primul incident la o sectie de votare

Sectia de votare numarul 447 din satul Torba, comuna Magherani, din judetul Mures, a fost inundata, sambata seara, in urma unei ploi torentiale, dar autoritatile considera ca procesul electoral se va. continuă pe Antena3

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Un presedinte de sectie din Bistrita Nasaud a fost inlocuit. Ce greseala a facut

Presedintele sectiei de votare nr. 61 din orasul Beclean a fost inlocuit, duminica dimineata, printr-o decizie a Biroului Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud, fiind acuzat c?.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele unei sectii de votare a fost schimbat dupa ce i s-a facut rau

Presedintele unei sectii de votare din judetul Galati a fost inlocuit, duminica dimineata, dupa ce i s-a facut rau, informeaza reprezentantii Biroului Electoral Judetean.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Surse: Programul de votare nu se prelungeste pentru Diaspora

UPDATEPotrivit unor surse, nu se prelungeste programul de vot pentru Diaspora. Legerea electorala nu ar permite prelungirea programului de vot, potrivit Biroului Electoral Central. ---------- La.

Galati: Sectie de votare deschisa pentru 1.921 de oameni care locuiesc fictiv la aceeasi adresa

O sectie de votare din orasul Galati este deschisa aproape pentru o singura adresa: pe lista sunt 1. 979 de persoane, din care 1. 921 locuiesc la aceeasi adresa. Daca in alti ani prin sectia de votare nu trecea nimeni, la alegerile europarlamentare de duminica s-a prezentat o persoana, relateaza Mediafax.

Europarlamentare 2019. Incidente la vot. Presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala

Au aparut si primele incidente la sectiile de votare pentru alegerile europarlamentare 2019 si referendum pe justitie. Un presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Incidente la o sectie de votare din Bistrita-Nasaud

Biroul Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud a avut de rezolvat duminica dimineata, odata cu deschiderea sectiilor de votare, problema a doi membri din aceste sectii, unul nepre.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ce a patit o taximetrista care a anuntat ca duce votantii gratis la sectia de votare

O taximetrista din Pitesti care a postat pe Facebook un mesaj prin care anunta ca ii va duce pe votanti gratuit la sectiile de votare a ajuns sa dea cu subsemnatul la.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. O femeie s-a ales cu dosar penal. Greseala uriasa pe care a facut-o

Politistii au intocmit dosar penal pe numele unei femei care aplecat cu stampila din sectia de votare, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

Exit poll, ora 21.00: Primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019. Sectiile de votare s-au inchis

Sectiile de votare s-au inchis si acestea sunt primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019 si pentru referendumul pe Justitie. Exit-poll, rezultate alegeri europarlamentare, ora 21. 00 Romanii au iesit la vot in numar record, atat in tara, cat si in strainatate pentru a-si exprima votul pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si pentru a se exprima in [] .

Europarlamentare 2019 Dambovita. O persoana a sesizat faptul ca mai multi membri ai unui partid politic transporta alegatori catre sectiile de votare

Pana la acest moment, angajatii MAI au primit in mod direct si au efectuat verificari cu privire la 48 de sesizari referitoare la comiterea unor infractiuni sau contraventii care au legatura cu procesul de votare la Alegerile Europarlamentare 2019. Pana acum 23 dintre sesizari nu au fost confirmate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )