Libnet.ro
UNICEF

06:00

European Voice: Victor Ponta, un oportunist agresiv caruia ii plac ambuscadele politice

Hotnews Hotnews,
European Voice: Victor Ponta, un oportunist agresiv caruia ii plac ambuscadele politice

European Voice, publicatie editata de Economist Group, a publicat joi un profil dur al premierului Victor Ponta intitulat Oportunistul agresiv articol cu plata). Materialul semnat de Andrew Garner trece in revista parcursul lui Ponta aratand ca ii plac ambuscadele politice si ca este, cu siguranta, un om care loveste repede si eficient. continuă pe Hotnews

European Voice: Victor Ponta, oportunistul agresiv, loveste rapid si eficient

Ponta este un barbat care loveste rapid si eficient, asa il descrie jurnalistul Andrew Gardner pe premierul roman, intr-un articol din publicatia European Voice. Materialul evidentiaza atat meritele cat.

Jose Manuel Barroso, intampinat la Palatul Victoria de premierul Victor Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns, miercuri, la Palatul Victoria, unde a fost intampinat de premierul Victor Ponta, relateaza Agerpres. Seful Executivului de la Bucuresti are o intrevedere cu oficialul european, care urmeaza sa participe miercuri dupa-amiaza la Congresul Partidului Popular European organizat la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta se intalneste miercuri la Guvern cu Jose Manuel Barroso, care vine la Bucuresti pentru Congresul PPE

Premierul Victor Ponta va avea miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european urmand sa vina la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European, anunta Mediafax. Primul ministru se va intalni miercuri si cu omologul sau din Republica Moldova, Vlad Filat.

Programul primului-ministru Victor Ponta

Primul-ministru Victor Ponta va avea maine, de la ora 12:00, o intrevedere cu Michel Barnier, Comisarul European pentru Piata Interna si Servicii, la Palatul Victoria, de la 14:30, cu Gunther Oettinger, Comisarul European pentru Energie.

Victor Ponta si Boiko Borisov vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie.

Premierul Victor Ponta, impreuna cu omologul sau bulgar, Boiko Borisov, vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie, anunta Biroul premierului bulgar, citat de Mediafax. Podul Calafat - Vidin urmeaza sa fie inaugurat oficial inainte de sfarsitul anului. Podul este aproape finalizat, se poate merge pe el, asa ca am stabilit cu premierul Ponta sa trecem pe el, a spus Borisov. Premierul bulgar s-a aflat la Bucuresti pentru a participa la reuniunea Partidului Popular European.

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti, potrivit b1. ro. Intrebat cum comenteaza participarea preseintelui Traian Basescu la congresul PPE, despre care Victor Ponta spune ca este neconstitutionala, Lopez a raspuns ca seful Guvernului ar trebui sa fie mandru si optimist ca Romania organizeaza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui .

UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene si a apreciat din nou ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa-i urecheze pe aceasta tema pe fostii ministrii PDL, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la .

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest congres la Bucuresti

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Victor Ponta, in vizita la Belgrad pentru discutii cu premierul sarb si comunitatile de romani

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Belgrad, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Ivica Dacic, anunta Mediafax. Joi seara, Ponta se va intalni cu membrii comunitatii de romani din Serbia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )