Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta si Boiko Borisov vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta si Boiko Borisov vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie.

Premierul Victor Ponta, impreuna cu omologul sau bulgar, Boiko Borisov, vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie, anunta Biroul premierului bulgar, citat de Mediafax. Podul Calafat - Vidin urmeaza sa fie inaugurat oficial inainte de sfarsitul anului. Podul este aproape finalizat, se poate merge pe el, asa ca am stabilit cu premierul Ponta sa trecem pe el, a spus Borisov. Premierul bulgar s-a aflat la Bucuresti pentru a participa la reuniunea Partidului Popular European. continuă pe România Liberă

Victor Ponta si Boiko Borisov vor traversa podul Calafat-Vidin

Premierul Victor Ponta, impreuna cu omologul sau bulgar, Boiko Borisov, vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie, anunta Biroul premierului bulgar, citat de site-ul Novinite. com.

Premierii Romaniei si Bulgariei vor vizita impreuna podul Calafat-Vidin

Premierul bulgar Boiko Borisov si omologul sau roman Victor Ponta se vor plimba impreuna pe cel de-al doilea pod peste Dunare, in data de 24 octombrie. Decizia a fost luata in timpul reuniunii comune de la Bucuresti, informeaza Novinite.

Boiko Borisov: Urmatoarea confruntare intre PPE si PES va avea loc la Sofia.

Premierul bulgar Boiko Borisov a declarat, miercuri, la Congresul PPE care a avut loc la Bucuresti, ca viitoarea confruntare in Partidul Popular European si Partidul Socialistilor Europeni PES), al carui lider este fostul sau adversar Serghei Stanisev, va avea loc la Sofia, relateaza FOCUS News, potrivit Mediafax. Confruntarea intre Partidul Popular European PPE) si Partidul Socialistilor Europeni PES) va avea loc la Sofia, anul viitor. Dupa cum stiti, liderul PES este fostul premier al .

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi. Vor sta la masa cu cel mai detestat lider politic din Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca le ureaza bun venit la Bucuresti liderilor PPE, el aratand ca acestia se vor putea informa de la fata locului si vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi sau judecatori ai Curtii Constitutionale in inchisoare, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE la Bucuresti. Se vor informa mai bine de la fata locului cum stau lucrurile

In calitate de prim-ministru, Victor Ponta a urat, luni, bun venit liderilor PPE la Bucuresti, mentionand ca prezenta lor in Romania poate fi benefica in sensul in care au ocazia sa se informeze la fata.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012 este gata de start, cu aproape 20 de masini in premiera nationala. Premierul, Victor Ponta, vine la deschidere

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii SABA) este gata de start, urmand sa se tina in perioada 19-28 octombrie la Romaero Baneasa. Organizatorii spun ca vor fi prezentate aproape 20 de masini in premiera nationala, iar noua generatie a SUV-ului Honda CR-V va fi lansata oficial in Romania in cadrul Salonului. Deschiderea va avea loc vineri, 19 octombrie, in prezenta premierului Romaniei, Victor Ponta, potrivit organizatorilor.

European Voice: Victor Ponta, un oportunist agresiv caruia ii plac ambuscadele politice

European Voice, publicatie editata de Economist Group, a publicat joi un profil dur al premierului Victor Ponta intitulat Oportunistul agresiv articol cu plata). Materialul semnat de Andrew Garner trece in revista parcursul lui Ponta aratand ca ii plac ambuscadele politice si ca este, cu siguranta, un om care loveste repede si eficient.

Victor Ponta, in vizita la Belgrad pentru discutii cu premierul sarb si comunitatile de romani

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Belgrad, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Ivica Dacic, anunta Mediafax. Joi seara, Ponta se va intalni cu membrii comunitatii de romani din Serbia.

RTV: Victor Ponta ii va inmana lui Barroso o lista cu opt cerinte in cadrul intrevederii de la Guvern

Premierul Victor Ponta are la aceasta ora, la Palatul Victoria, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, prilej cu care Ponta ii va inmana o lista cu opt cerinte, informeaza Romania TV. Potrivit sursei citate, printre solicitari se numara si neimplicarea Comisiei in campania electorala din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )