Libnet.ro
UNICEF

12:45

Europenii se tem de efectele schimbarii climatice mai mult decat de pierderea slujbei sau de posibilitatea unor atacuri teroriste (Sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Europenii se tem de efectele schimbarii climatice mai mult decat de pierderea slujbei sau de posibilitatea unor atacuri teroriste (Sondaj)

Aproape jumatate dintre europeni sunt ingrijorati in legatura cu fenomenul schimbarii climatice, mai mult decat in legatura cu pierderea slujbei sau cu posibilitatea unui atac terorist, potrivit unui studiu realizat de European Investment Bank EIB), in timp ce legislatorii europeni au declarat urgenta climatica, scrie CNA. continuă pe Hotnews

Studiu Ce polueaza mai mult: Un Mercedes diesel sau un model Tesla?

Tesla Model 3 este un automobil cu emisii zero. insa realitatea este alta. Procesul de productie genereaza dioxid de carbon mai mult decat un automobil diesel, arata un studiu. citeste continuarea pe.

Raport devastator pentru Romania: Murim in medie cu sase ani mai repede decat majoritatea europenilor, cancerul ucide tot mai mult

Desi speranta de viata la nastere in Romania a crescut cu mai mult de patru ani in perioada 2000-2017 de la 71,2 ani la 75,3 ani), aceasta ramane printre cele mai scazute din UE si cu aproape sase ani sub.

CORESPONDENTA DIN SHENZHENJOE KELLY, HUAWEI: Securitatea cibernetica - mai importanta decat cifra de afaceri, pentru Huawei

Securitatea cibernetica este principala preocupare a gigantului de telecomunicatii Huawei, chiar mai importanta decat cifra de afaceri, a declarat Joe Kelly, vicepresedintele diviziei de comunicare corporativa din cadrul companiei, intr-o confeinta cu presa din Romania in Shnezhen.

Primarul Gabriela Firea isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Salariul lunar net ajunge la 15.462 de lei + sporuri

Primarul capitalei, Gabriela Firea, isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Libertatea a intrat in posesia unor documente care arata ca un director din Politia Locala.

Twitter vrea sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de 6 luni

Twitter anunta miercuri ca incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, potrivit BBC. Astazi, compania a anuntat ca decizia a fost amanata pentru a gasi o solutie pentru conturile persoanelor decedate.

Vrei sa traiesti mai mult? Iata ce trebuie sa faci

O dieta sanatoasa ne ajuta sa fim in forma, insa si stilul de viata influenteaza sanatatea si longevitatea. Vrei sa traiesti mai mult? Iata ce trebuie sa faci 1. Gaseste-ti timp.

BENEFITONLINE: Angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator

BenefitOnline. ro transmite astazi faptul ca angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator pentru cadouri, vacante si festivaluri, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

BEI cere guvernelor europene sa investeasca mai mult

Banca Europeana de Investitii BEI) s-a alaturat apelului lansat recent de presedintele Bancii Centrale Europene, Christine Lagarde, si a cerut guvernelor europene sa investeasca mai mult pentru a stimula competitivitatea si a consolida cresterea economica.

Orasele subterane, solutie pentru supraaglomerare, securitate si efectele crizei climatice

Orasele subterane au fost multa vreme un subiect science-fiction, insa acum guvernele si arhitectii urbani din multe parti ale lumii le iau in serios. Una dintre cele mai mari provocari care vor trebui depasite in viitor este convingerea oamenilor ca le va fi bine si in subteran.

VIDEO Colectia privata care iti arata istoria romanilor mai bine decat manualele scolare

Sighisoara a gazduit week-end-ul trecut o expozitie unica de harti transilvanene de acum peste 400 de ani, carti si imagini vechi, arme de colectie si monede care au circulat pe teritoriul tarilor romane, primele de acest fel, ca sa enumar doar cateva din exponate. Intrarea a fost libera, iar organizatorul vrea sa o duca si in alte orase ale tarii, pentru a putea fi vazuta de cat mai multi romani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )