Libnet.ro
UNICEF

01:05

Twitter vrea sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de 6 luni

Hotnews Hotnews,
 Twitter vrea sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de 6 luni

Twitter anunta miercuri ca incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, potrivit BBC. Astazi, compania a anuntat ca decizia a fost amanata pentru a gasi o solutie pentru conturile persoanelor decedate. continuă pe Hotnews

Care au fost cele mai urmarite posturi in ziua alegerilor prezidentiale: peste 6 milioane de romani au stat cu ochii pe exit-poll-uri

Consumul TV a fost duminica, 24 noiembrie, in ziua celui de-al doilea tur de alegeri prezidentiale, mai mare fata de primul tur. Romania TV a fost postul de stiri care a condus audientele la orase si la nivel national, urmat indeaproape de Antena 3.

Twitter va sterge conturile inactive de mai bine de jumatate de an

Twitter va incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, informeaza BBC, potrivit Mediafax.

Care este cel mai bun restaurant in Militari? (P)

Pentru a putea castiga aprecierea cat mai multor clienti, un restautant are nevoie de trei elemente esentiale, respectiv de o ambianta deosebita, un meniu diversificat, cu produse deosebite si de servire.

HOROSCOP. Care sunt cele mai atractive calitati ale fiecarei zodii

Fiecare nativ din zodiac se bucura de anumite calitati care ii atragpe cei din jur ca un magnet. Iata care sunt atuurile fiecarei zodii: HOROSCOP. Inteligenta, umorul, personalitatea-.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )