Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europol completeaza un calendar de Craciun cu cei mai cautati 24 de infractori din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Europol completeaza un calendar de Craciun cu cei mai cautati 24 de infractori din Uniunea Europeana

In acest an, Europol le-a pregatit o surpriza inedita celor mai cautati infractori din Europa. Douazeci si patru dintre ei sunt dezvaluiti zilnic intr-un calendar de Craciun, a carui completare a inceput la 1 decembrie si se va incheia la 24 decembrie. continuă pe Adevărul

Romanii sunt de Craciun cei mai iresponsabili din Europa. Se imprumuta pentru petreceri si cadouri - sondaj

Romanii sunt cei mai iresponsabili europeni cand vine vorba de cheltuit bani in preajma Craciunului. Astfel, potrivit unui sondaj realizat de ING Bank in mai multe tari, romanii se afla pe primul loc in Europa la procentajul respondentilor care au.

FOTO. Povestea lui Obie Platon: Unul dintre cei mai cautati artisti contemporani si-a inceput cariera ca graffer

De la vandalizarea zidurilor cu graffiti, pana la expozitii internationale, tanarul pictor Obie Platon a urmat o cale artistica mai putin obisnuita.

Ion Tiriac a devenit impresarul lui Lucas Pouille, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni tenismeni francezi

Ion Tiriac se va ocupa de cariera tenismenului Lucas Pouille, 22 de ani, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni jucatori francezi, scrie news. ro.

in Teleorman, judet condus de Dragnea, avem cei mai multi asistati sociali; oare de ce?

In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, sunt cei mai multi asistati social, a afirmat astazi premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu la Adevarul Live.

Unul din cei mai mari actionari ai Lukoil si-ar putea vinde participatia catre Rosneft, grup apropiat de Kremlin

Leonid Fedun, unul dintre cei mai mari actionari ai Lukoil si vicepresedinte al grupului petrolier, nu a exclus vanzarea participatiei sale catre compania Rosneft, apropiata de Kremlin, in contextul speculatiilor legate de posibila preluare a Lukoil de catre Rosneft, a relatat sambata publicatia ruseasca RBC, citata de Reuters.

Cei mai buni piloti din Romania, premiati la Gala Campionilor 2016 FOTO

In orasul de pe Mures a avut loc festivitatea in care au fost premiati cei mai buni piloti din Romania, printre care se afla si numerosi aradeni.

ANALIZA: Cei mai multi candidati la parlamentare sunt ingineri, economisti si juristi. Nu lipsesc paznicii, taximetristii, astrologii, pensionarii si somerii

Dintre cei aproximativ 6. 500 de candidati la alegerile parlamentare, cei mai multi - aproape 1. 400 - s-au declarat ingineri, ei fiind urmati de economisti 1. 100) si juristi aproape 800), insa nu lipsesc nici meserii precum cea de astrolog, de agent de paza, de cantaret bisericesc sau de team lider. Printre candidati se afla si sute de pensionari si zeci de someri si casnici.

Bookfest Brasov, prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori, printre care Lucian Boia si Ioana Parvulescu

La Targul de Carte Bookfest Brasov va fi un prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori si bestsellerurile toamnei, in perioada 1-4 decembrie. Lucian Boia, Ioana Parvulescu, Marius Chivu, Vlad Zografi, Sabina Fati, Denisa Comanescu, Ana Barton sunt catia dintre autorii care vor fi prezenti la Brasov.

Moldova, in topul tarilor cu cei mai multi oameni care mor din cauza fumatului

In cadrul dialogului de politici in domeniul controlului tutunului gazduit de Parlamentul Republicii Moldova, luni, 5 decembrie, au fost prezentate mai multe date. Conform lor, Republica Moldova se incadreaza in randul statelor cu cea mai inalta rata de decese, din cauza bolilor asociate fumatului. Un sfert din locuitorii adulti ai tarii sunt fumatori activi, iar fumatul printre tineri este in crestere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )