Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUROSTAT: Croatia,Grecia,Italia si Romania, cel mai redus declin al ratei ocuparii fortei de munca la tineri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Croatia,Grecia,Italia si Romania, cel mai redus declin al ratei ocuparii fortei de munca la tineri

In trimestrul doi din 2020, cand UE a continuat sa implementeze masuri de izolare pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus, rata ocuparii fortei de munca la tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 24 de ani a scazut in toate statele membre UE, cu exceptia Germaniei, cel mai redus declin fiind in Croatia, Grecia si Italia toate cu 1,3 puncte procentuale) si Romania 1,6 pp), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017

Florin Citu afirma ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in prezent, potrivit cifrelor prezentate de INS. Ministrul Florin Citu, despre scaderea ratei i.

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

Cel mai mare producator de camasi din Romania inchide majoritatea magazinelor

Compania Braiconf SA, cel mai mare producator de camasi din Romania, cu o traditie de 70 de ani pe piata, isi reconfigureaza strategia si inchide majoritatea magazinelor, in special cele din mall-uri, mai ales dupa ce unele centre comerciale au continuat sa ceara chirie in lockdown.

Problema Adelinei Pestritu, cel mai bun influencer din Romania. De ce se intampla sa nu intre in casa

Adelina Pestritu a marturisit tuturor care sunt problemele din ultima vreme. Ce greutati intampina celerul influencer si de ce ii este frica deseori ca nu poate sa intre in propria locuinta? Adelina Pestritu are mici probleme cu casa Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea, Ade s-a filmat in direct pentru telespectatori din camera noua a Zenaidei.

Cine a fost Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa, cel mai longeviv premier din lume. Ce decizie s-a luat dupa moartea lui

In aceasta dimineata lumea politica mondiala a pierdut cel mai longeviv Prim-Ministru. La varsta de 84 de ani, seicul Khalifa a fost cel mai longeviv Prim-Ministru din lume. A ocupat postul de la independenta Bahrainului in 1971. Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa Seicul Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa a fost unul dintre cei .

Noul MacBook Air, oficial: cel mai bun Mac pentru toata lumea are 18 ore de autonomie

In cadrul ultimei conferinte Apple pe 2020, gigantul din Cupertino a dezvaluit trei sisteme noi, Mac mini, MacBook Air si MacBook Pro de 13 inci. Cel din mijloc este cel mai interesant si,.

Telefoanele mobile, un posibil transmitator al Covid-19? Ce arata cel mai recent studiu

Numarul de persoane infectate cu noul coronavirus creste de la o zi la alta, motiv pentru care specialistii in sanatate incearca sa gaseasca solutii pentru stoparea raspandirii virusului. Cercetatorii de la Universitatea din Sao Paolo au facut, recent, o descoperire uimitoare: telefoanele mobile pot fi un transmitator al Covid-19. Iata cum este posibil asa ceva! .

Un nou cutremur in Turcia, dupa cel mai violent seism din ultimul deceniu. Ce magnitudine a avut

Un nou seism a fost resimtit miercuri pe coasta Turciei de la Marea Egee, la zece zile dupa ce cutremurul de 6,8 grade pe scara Richter 30 octombrie), cel mai violent seism din ultimul deceniu, a ajuns la un bilant.

Cel mai ravnit medicament pentru tratarea COVID-19 dispare din spitale.Avem 20 de flacoane pentru patru pacienti. in ATI sunt 14 oameni

Medicamentele care vin prin circuit inchis, direct de la Ministerul Sanatatii, lipsesc in spitale sau sunt alocate in doze insuficiente. Situatia de la SJU Slatina este deja dramatica, insa tot mai multe spitale din tara anunta epuizarea stocului de Redemsivir, medicamentul considerat cel mai eficient contra Covid-19.

MAREA BRITANIE Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Marea Britanie a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani in trimestrul trei din 2020, in linie cu estimarile, iar concedierile au ajuns la un nivel record, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat semnificativ piata fortei de munca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )