Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pedofilul din Resita care a cumparat un copil de 13 ani cu 1.500 lei, condamnat

Antena3 Antena3,
Pedofilul din Resita care a cumparat un copil de 13 ani cu 1.500 lei, condamnat

Pedofilul homosexual din Resitacare a cumparat un copil de 13 ani cu 1. 500 lei si a abuzat sexual cel putin alti trei baieti din familii sarace sau din centre de plasament a fost condamnat. Judecatorii. continuă pe Antena3

Pedofilul din Resita care cumpara si abuza copii, condamnat

Pedofilul homosexual care a cumparat un copil de 13 ani cu 1. 500 lei si a abuzat sexual cel putin alti trei baieti din familii sarace sau din centre de plasament a fost condamnat. Judecatorii au decis ca barba.

Pedofilul homosexual care a cumparat un copil de 13 ani cu 1.500 lei. Barbatul vana baieti vulnerabili pe care-i exploata sexual sau prin munca

Un pedofil homosexual din Resita, trimis in judecata anul trecut de procurorii DIICOT pentru ca a adapostit si exploatat sexual cel putin 4 baieti cu varste intre 13-14 ani, provenind din familii sarace ori centre de plasament din Resita, a fost condamnat de Tribunalul Caras Severin la 8 ani de detentie.

Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini parcate

Un copil de 13 ani din Craiova a fost prins dupa ce a condus o masina, primita de la un adolescent de 15 ani, si a lovit mai multe masini parcate, relateaza Mediafax.

Caz incredibil in Craiova! Un copil de 13 ani s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini

Un copil de 13 ani, din Craiova, s-a urcat la volanul unei masini si a lovit mai multe autoturisme parcate. Minorul este acum cercetat penal. Oamenii legii au mai intocmit un dosar penal si pe numele altui.

Mihai Mitoseru divorteaza, dupa o relatie de 13 ani: Nu mai pot sa fac pe prostul cand ma intreaba toata lumea de ce sunt singur!

Anunt soc in showbizul autohton! Mihai Mitoseru, cunoscutul prezentator de televiziune, a decis sa puna capat casniciei cu Noemi, dupa o relatie care dureaza de 13 ani. Desi, in prima faza, fanii s-au gandit ca este o farsa, Mitoseru le-a explicat ca nu e nici o gluma la mijloc si ca lucrurile sunt extrem de .

YouTube va plati 200 milioane de dolari pentru ca a colectat datele copiilor sub 13 ani

Platforma video YouTube a fost acuzata de autoritatea americana pentru comert FTC ca a colectat datele personale ale copiilor sub 13 ani pentru a fi expuse publicitatii tintite, lucru interzis de legea americana, scrie Le Figaro. Presa americana scrie ca amenda exacta va fi anuntata saptamana aceasta si ca este cea mai mare aplicata vreodata pentru incalcari legate de colectarea de date persoanale ale copiilor fara acordul parintilor.

Descoperirea socanta in casa groazei din Caracal, care a iesit acum la iveala. Printre oase, am numarat 42 de nasturi de blugi

Gheorghe Dinca a facut lucruri pe care nimeni nu le-ar fi banuit, cu mult mai grave decat s-a aratat pana acum si decat s-ar fi gandit cetatenii. Descoperiri socante ies la iveala la mai bine de o luna de la apelul disperat al Alexandrei care a fost lasata sa moara in frica. Cum s-au gasit .

Europa Libera: Functionari din ministere care se razbuna pe criticii sistemului. Bete-n roate pentru afacerile private

Din rea-vointa sau razbunare, diversi functionari publici blocheaza deschiderea unor spitale sau scoli private ale celor care au criticat regimul sau i-au reclamat procurorilor pe coruptii sistemului.

Eleva din Alba care a castigat in instanta dreptul sa dea Bacalaureatul a luat note peste 9

Eleva din Alba Iulia care a obtinut in instanta dreptul de a sustine in aceasta toamna examenul de Bacalaureat a luat note peste 9 la cele trei probe scrise. Ea fusese eliminata din examen in vara, dupa ce in timpul probei orale la Limba engleza i-a sunat telefonul.

infioratoarea crima comisa in padurea din Pitesti care a ingrozit Romania. Cum capul unei pictorite a devenit tocanita unei familii

De-a lungul timpului, mai multe crime au ingrozit Romania prin violente sale. in februarie 1978, stirea unei crime sadice ingrozea Romania. in padurea Trivale din Pitesti era gasit cadavrul decapitat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )