Libnet.ro
UNICEF

05:00

Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

B1 B1,
Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

Aproape o treime 29%) dintre cetatenii Uniunii Europene cu varste de peste 16 ani nu si-au putut permite, anul trecut, o vacanta de o saptamana, arata datele Eurostat. Cel mai mare procent se inregistreaza. continuă pe B1

EUROSTAT: Peste jumatate dintre romani nu isi permit o saptamana de vacanta pe an

Aproape o treime 29%) dintre rezidentii cu varsta de 16 ani sau mai mult din Uniunea Europeana nu-si puteau permite anul trecut sa isi cumpere macar o saptamana de vacanta o data pe an departe de casa, cel mai ridicat procentaj de persoane in aceasta situatie fiind inregistrat in Romania, cu 54%, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Peste jumatate dintre romani nu isi permit o saptamana de vacanta pe an - Eurostat

Aproape o treime 29%) dintre rezidentii cu varsta de 16 ani sau mai mult din Uniunea Europeana nu-si puteau permite anul trecut sa isi cumpere macar o saptamana de vacanta o data pe an departe de casa, cel mai ridicat procentaj de persoane in aceasta situatie fiind inregistrat in Romania, cu 54%, arata datele publicate luni de Eurostat, potrivit Agerpres.

Peste jumatate dintre patronii controlati de Inspectia Muncii au fost amendati

832 de angajatori au fost amendati de Inspectia Miuncii pentru neaplicarea masurilor de combatere a .

Meteorologii avertizeaza! Vreme extrema in peste jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o alerta de ultima ora. Meteorologii avertizeaza ca in peste jumatate de tara vor fi ploi torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Ploi si vijelii in peste jumatate din tara, pana duminica seara

Ploi torentiale si vijelii se vor inregistra in peste jumatate din tara pana duminica seara, potrivit meteorologilor, care vineri au emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica.

Mai mult de jumatate din romani nu au bani sa plece in vacanta in strainatate

Mai mult de jumatate din romani nu au bani sa plece in vacanta in strainatate nici macar o saptamana pe an, arata datele publicate luni de Eurostat, Romania plasandu-se astfel pe primul loc in topul negativ in anul 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )