Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mai mult de jumatate din romani nu au bani sa plece in vacanta in strainatate

Adevărul Adevărul,
Mai mult de jumatate din romani nu au bani sa plece in vacanta in strainatate

Mai mult de jumatate din romani nu au bani sa plece in vacanta in strainatate nici macar o saptamana pe an, arata datele publicate luni de Eurostat, Romania plasandu-se astfel pe primul loc in topul negativ in anul 2019. continuă pe Adevărul

Peste jumatate dintre romani nu isi permit o saptamana de vacanta pe an - Eurostat

Aproape o treime 29%) dintre rezidentii cu varsta de 16 ani sau mai mult din Uniunea Europeana nu-si puteau permite anul trecut sa isi cumpere macar o saptamana de vacanta o data pe an departe de casa, cel mai ridicat procentaj de persoane in aceasta situatie fiind inregistrat in Romania, cu 54%, arata datele publicate luni de Eurostat, potrivit Agerpres.

EUROSTAT: Peste jumatate dintre romani nu isi permit o saptamana de vacanta pe an

Aproape o treime 29%) dintre rezidentii cu varsta de 16 ani sau mai mult din Uniunea Europeana nu-si puteau permite anul trecut sa isi cumpere macar o saptamana de vacanta o data pe an departe de casa, cel mai ridicat procentaj de persoane in aceasta situatie fiind inregistrat in Romania, cu 54%, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Ploi si vijelii in peste jumatate din tara, pana duminica seara

Ploi torentiale si vijelii se vor inregistra in peste jumatate din tara pana duminica seara, potrivit meteorologilor, care vineri au emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica.

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie.

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

EXCLUSIV Adriana Iliescu, in colaps! Pandemia de coronavirus a adus-o in pragul saraciei! Din ce a ajuns sa traiasca cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu isi marea veniturile dand meditatii elevilor, insa, in ultimele luni, ea nu a mai castigat niciun ban pe langa pensia de 2000 de lei si a ajuns sa isi duca traiul extrem de modest. Pandemia i-a luat cea mai importanta sursa de venit Ajunsa la venerabila varsta de 83 de ani, Adriana Iliescu, .

Cum arata Camilla Parker in tinerete. Asa a ajuns cea mai celebra amanta din lume

In varsta de 73 de ani, actuala sotie a Printului Charles este inca privita ca fiind cea care distrus casnicia acestuia cu Printesa Diana. Iata cum arata Camilla Parker in tinerete! Cum arata Camilla Parker in tinerete Charles si Camilla s-au cunoscut printr-un prieten comun, in 1971, cand Printul avea putin peste 20 de ani.

Zodia pe care au avut-o cei mai multi criminali din istorie! Este adevarat ca nativii acestei zodii sunt psihopati?

Inclinatiile criminale ale celor mai cunoscuti criminali din istorie au fost date si de influenta semnelor zodiacale sub care s-au nascut, spun astrologii. Profilul psihologic al ucigasilor a fost studiat in profunzime de numerosi specialisti iar acestia au ajuns la o concluzie ca multi dintre ei s-au nascut sub un anume semn zodiacal!.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu. Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania

Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania! Adriana Iliescu intampina din nou probleme. Ce se intampla cu mostenirea pe care vrea sa i-o lase fiicei? Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu? Desi a ajuns la o varsta la care ar trebui sa se bucure de cele facute de-a lungul vietii, mai ales .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2496 seconds )