Libnet.ro
UNICEF

21:00

EUROSTAT: Preturile locuintelor in Cipru si Romania au inregistrat cele mai mari scaderi din UE in trimestrul trei 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Preturile locuintelor in Cipru si Romania au inregistrat cele mai mari scaderi din UE in trimestrul trei 2020

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in trimestrul al treilea al anului trecut comparativ cu trimestrul al doilea, exceptie facand doar patru state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost inregistrate in Cipru minus 4,8%) si in Romania minus 2,6%), arata datele publicate joi de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

EUROSTAT: Malta, Bulgaria si Romania, cele mai scazute rate ale absentelor de la munca, in T3 2020

Cele mai ridicate rate ale absentelor de la munca in trimestrul trei din 2020, inregistrate in randul statelor membre ale Uniunii Europene pentru care exista date disponibile, sunt in Suedia 16,1%), Franta 14,4%) si Austria 12,6%), iar cele mai scazute in Malta 1,5%), Bulgaria 1,9%) si Romania 2%), potrivit datelor publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri noi se inregistreaza in Bucuresti, Timis si Cluj

Grupul de Comunicare Stategica a raportat, joi, 14 ianuarie, inca3. 525 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, la nivel national. Dintre acestea, cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 560),.

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Cum a ajuns celebra Iulia Albu si care au fost cele mai mari scandaluri in care a fost implicata

Iulia Albu, pe numele de fata Vochita, s-a nascut pe data de 28 iulie 1981, la Pitesti, avand varsta de 39 de ani. Este de profesie stilista si critic de moda si este o vedeta de televiziune din Romania, extrem de controversata. Iulia Albu este si unul dintre cei mai influenti fashion editori romani, cu .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

Evolutia pandemiei. Cele mai mari rate de infectare sunt in Bucuresti si in Timis

Cele mai mari rate de infectare cu noul coronavirus sunt in Bucuresti si in judetul Timis, releva ce.

CIOLACU: Citu vrea sa vanda, pe nimic, cele mai puternice si rentabile companii de stat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Florin Citu vrea sa vanda pe nimic cele mai puternice si mai rentabile companii de stat, iar social-democratii se vor opune acestei incercari cu toate fortele.

127 de ani de la nasterea Ecaterinei Teodoroiu. Eroina de la Jiu a avut o poveste de viata remarcabila si ramane una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria Romaniei

In 14 ianuarie 1894, in comuna Vladeni, judetul Gorj, se nastea cea care avea sa devina una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria nationala, o personalitate al carui nume se confunda cu lu.

China raporteaza cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele cinci luni. Unde au aparut

China a raportat, miercuri, cele mai multe cazuri de Covid-19 din ultimele cinci luni, intensificand restrictiile care includ plasarea in carantina a patru orase, a doua mare economie a lumii incercand sa impiedice un nou val de infectii, transmite Reuters.

in Italia a inceput unul dintre cele mai ample procese anti-mafia din istoria tarii, care include peste 330 de inculpati

In Italia a inceput, miercuri, unul dintre cele mai ample procese anti-mafia din istoria tarii, cu peste 330 de mafioti si asociati ai lor care acuzati de o serie fapte, intre care extorcare de bani, trafic de droguri si furt, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )