Libnet.ro
UNICEF

07:45

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in perioada aprilie - iunie 2017

România Liberă România Liberă,
Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in perioada aprilie - iunie 2017

Produsul intern brut PIB) a crescut cu 5,8% in primul semestru din acest an pe seria bruta, comparativ cu perioada similar a anului trecut, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS) . continuă pe România Liberă

Eurostat: Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica, Eurostat.

Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE), de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate astazi de biroul european de statistica, Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie a doua mare crestere anuala a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in iunie a doua mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana, de 11,5% fata de aceeasi perioada a anului 2016, un ritm mai ridicat fiind obtinut doar de Estonia, de 14,5%, in timp ce avansul la nivelul Uniunii Europene a fost de 2,9%, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistica, Eurostat.

FOTO + VIDEO: Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Regina Elisabeta, pentru prima oara in portul Portsmouth

Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Majestatii Sale Regina Elisabeta, care cantareste 65. 000 de tone si are o lungime de 280 de metri, a ajuns, pentru prima oara, in baza din portul Portsmouth.

Bill Gates a facut cea mai mare donatie a sa din ultimii 17 ani

Bill Gates, fondatorul Microsoft, si-a donat 5% din avere. Mai exact, acesta a renuntat la 64 de milioane de actiuni Microsoft, care pe 6 iunie valorau 4,6 miliarde de dolari. Beneficiarul nu a fost dezvaluit.

Guvernantii, indiferenti la romanii din strainatate. Diaspora, cea mai mare bogatie ignorata a Romaniei

Cei aproape 4 milioane de romani plecati in afara tarii reprezinta o resursa umana uriasa, care nu mai poate fi ignorata de autoritati. Deja sunt administratii locale care se preocupa tot mai serios de atragerea inapoi acasa a acestora.

FOTO + VIDEO. Unul din extremistii americani implicati in protestul de la Charlottesville este fan al Miscarii Legionare din Romania: Zelea Codreanu si Garda de Fier sunt cea mai mare sursa de inspiratie pentru mine

Una dintre figurile centrale ale protestului de sambata din orasul american Charlottesville, soldat cu un incident in urma caruia o femeie a murit si alte 19 persoane au fost ranite, este Matthew Heimbach. El este cunoscut autoritatilor ca promotor al suprematiei albilor, intrucat si-a exprimat convingerile extremiste inca din timpul studentiei. insa ideologia lui Heimbbach nu este limitata la rasa, scrie USA Today, precizad ca are legaturi cu Ku Klux Klan, neaga Holocaustul, il lauda pe Adolph Hitler si apreciaza regimurile lui Putin si Assad.

Romania a inregistrat in iunie a doua mare crestere anuala a productiei industriale din UE

Tara noastra a inregistrat in iunie a doua mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana UE), de 11,5% fata de aceeasi perioada a anului 2016, un ritm mai ridicat fiind obtinut doar de Estonia, de 14,5%, in timp ce avansul la nivelul blocului comunitar a fost de 2,9%, arata datele publicate astazi de biroul european de statistica, Eurostat.

Adrian Mitroi (ASE): Romania este noul tigru al Europei, cu o crestere economica de tip chinezesc

Romania este noul tigru al Europei, fiind caracterizata de o crestere economica de tip chinezesc, a declarat, pentru Agerpres, Adrian Mitroi, profesor de finante comportamentale la Academia de Studii Economice ASE).

Cei mai irezistibili barbati din zodiac. Ce nativ are cea mai mare putere de atractie

Fara indoiala, ati observat ca sunteti uneori atrase de barbati care au un farmec aparte. Iar sarmul acestora pare sa fie dat si de astre. Iata care sunt cei mai irezistibili barbati in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )