Libnet.ro
UNICEF

10:31

Guvernantii, indiferenti la romanii din strainatate. Diaspora, cea mai mare bogatie ignorata a Romaniei

România Liberă România Liberă,
Guvernantii, indiferenti la romanii din strainatate. Diaspora, cea mai mare bogatie ignorata a Romaniei

Cei aproape 4 milioane de romani plecati in afara tarii reprezinta o resursa umana uriasa, care nu mai poate fi ignorata de autoritati. Deja sunt administratii locale care se preocupa tot mai serios de atragerea inapoi acasa a acestora. continuă pe România Liberă

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile!

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai buni investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business Insider. Rogers.

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune.

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

SFANTA MARIA. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Adormirea Maicii Domnului. Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru.

Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. Programul manifestarilor din 15 august

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune. Chinezii incearca sa ia masuri drastice in ceea ce priveste reducerea poluarii, iar incurajarea vanzarii de masini electrice si hibride este una dintre solutii. Numai in 2016, 507. 000 astfel de masini au fost vandute in [].

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pe care o urmeaza si regulile alimentare pe care incearca sa nu le incalce

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pentru o viata sanatoasa si fericita pe care o recomanda tuturor.

Cea mai buna salata de muraturi asortate (la rece)

Cea mai buna salata de muraturi asortate, la rece, este aceasta reteta, pe care o fac de peste 30 de ani. Fara sterilizare, fara multa munca, legumele raman tari, crocante, iar amestecul de legume are o savoare incredibila.

Salma Hayek: Am 50 de ani! De ce trebuie sa arat bine?. Actrita a dezvaluit si care este cea mai rea parte a procesului de imbatranire FOTO

Considerata una dintre cele mai frumoase actrite, Salma Hayek, in varsta de 50 de ani, a dezvaluit care este cea mai grea parte a procesului de imbatranire si a precizat ca niciodata nu a cedat presiunilor Hollywood-ului de a se mentine in forma.

Chinezii lanseaza cea mai ieftina masina electrica din lume. Cat costa si ce autonomie are

Intr-o lume in care masinile electrice devin din ce in ce mai necesare si mai raspandite, China nu e primul stat care iti vine in minte atunci cand te gandesti la acest mod de deplasare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )