Libnet.ro
UNICEF

12:45

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM. Cine s-a calificat in finala Eurovision 2017

Antena3 Antena3,
Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM. Cine s-a calificat in finala Eurovision 2017

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM Semifinala. Reprezentantii Republicii Moldova, Greciei si Suediei se numara printre artistii care s-au calificat in finala Eurovision 2017 dupa show-ul primei. continuă pe Antena3

Cine sunt primii 10 finalisti Eurovision 2017: Moldova s-a calificat in finala

Marti seara, a avut loc prima semifinala Eurovision 2017, in cadrul careia 18 tari au concurat pentru un loc in marea finala de pe 13 mai. Moldova, reprezentata de trupa Sunstroke Project, cu piesa Hey Mamma, se numara printre finalisti.

ATLETICO - REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor - VIDEO. Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a mai reusit sa doboare un record, devenind primul sportiv care atinge.

ASTRA - STEAUA (FCSB) LIVE. ONLINE STREAM Digi Sport LIGA I - VIDEO

ONLINE STREAM Digi Sport LIGA I - VIDEO. Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara pe terenul Astrei Giurgiu o partida vitala in lupta pentru titlu, dar si pentru locurile de .

Universitatea Craiova-Viitorul LIVE. ONLINE STREAM VIDEO Digisport si Dolce Sport. Sansa lui Hagi

Universitatea Craiova-Viitorul LIVE. ONLINE STREAM VIDEO Digisport si Dolce Sport. FC Viitorul va intalni, duminica, la Pitesti, pe CSU Craiova, in penultima etapa a Play-Off-ului Ligii I.

Eurovision 2017. Romania vrea din nou pe marea scena a concursului. Ce rivale are in semifinale

Ilinca si Alex Florea, artistii care vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, intra joi seara in cea de-a doua semifinala a concursului muzical gazduit de capitala Ucrainei, Kiev. Romania va.

Eurovision 2017. Primii zece concurenti calificati in Marea Finala VIDEO

Fanii din cele 18 tari repartizate in prima semifinala si cei din Italia, Marea Britanie si Spania au decis, aseara, alaturi de juriile de specialitate, primii zece finalisti ai Eurovision 2017.

Gestul sfidator al cantaretei care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017

Julia Samoilova, care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 cu piesa Flame is burning, a interpretat melodia in Crimeea, marti, in cadrul unui eveniment care a celebrat.

Cantareata care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 a cantat din nou in Crimeea

Cantareata Julia Samoilova, care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 cu piesa Flame is burning, a interpretat melodia in Crimeea, marti, in cadrul unui eveniment care a celebrat victoria Uniunii Sovietice impotriva Germaniei naziste, intr-un gest de sfidare, dupa ce Ucraina, care gazduieste competitia muzicala in acest an, i-a interzis accesul in teritoriu, informeaza Reuters, citat de News. ro.

O fosta concurenta X Factor va reprezenta Marea Britanie la Eurovision 2017

Dupa ce s-a remarcat in concursul X Factor Marea Britanie, 2009, Lucie Jones a fost aleasa reprezentanta Marii Britannii la concursul Eurovision 2017. Vedeta de 25 de ani de la Cardiff a fost selectata ca.

EUROVISION 2017. O fosta concurenta X Factor va reprezenta Marea Britanie

Dupa ce s-a remarcat in concursul X Factor Marea Britanie, 2009, Lucie Jones a fost aleasa reprezentanta Marii Britannii la concursul Eurovision 2017. Vedeta de 25 de ani de la Cardiff a fost selectata ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )