Libnet.ro
UNICEF

22:00

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Hotnews Hotnews,
 Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale . continuă pe Hotnews

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Victor Ponta, prezentat drept erou in emisiunea Viata satului, cu o saptamana inainte de alegeri

Trei membri ai Consiliului de Administratie CA) al TVR, Andrei Muraru, Radu Carp si Surugiu, spun ca Victor Ponta si-a facut publicitate electorala duminica, in emisiunea Viata satului de la TVR 1, desi acest program nu era unul dedicat campaniei, Carp si Surugiu cerand demisia directorului TVR 1, Gabriel Gherghescu.

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei.

Victor Ponta la Viata satului, o ora de publicitate electorala mascata cu un pahar cu lapte in fata

Ca invitat la emisiunea cea mai longeviva a televiziunii publice, asa cum a descris-o moderatorul Gabriel Gherghescu, lui Victor Ponta i s-a oferit prilejul sa intretina confuzia intre conditia de premier si cea de prezidentiabil si sa isi sporeasca vizibilitatea pe bani publici. Timp de o ora, Ponta si-a promovat asa-numitele succese, cel mai adesea la persoana intai, aratand ca este sustinatorul providential al agriculturii romanesti.

Victor Ponta: Obiectivul in primul tur este sa obtin 37,5%/ Maior si Tariceanu se califica pentru postul de premier

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a declarat ca obiectivul sau pentru primul tur al alegerilor de duminica este 37,5% din voturi. Intrebat de propunerea de prim-ministru, Ponta a declarat ca si George Maior, seful SRI, si Calin Popescu Tariceanu, dar si altii, se califica pentrupost si ca va avea aceasta discutie dupa alegeri.

Gafa de proportii a premierului Victor Ponta, la Carei, de ziua Majestatii Sale: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a facut o gafa de proportii sambata, la Carei, unde a participat la manifestarile de Ziua Armatei. intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Ponta a raspuns: Ferdinand, primul rege al Romaniei. Primul rege al Romaniei nu a fost Ferdinand, ci unchiul sau, Carol I.

VIDEO Gafa de proportii a premierului Victor Ponta, la Carei, de ziua Majestatii Sale: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a facut o gafa de proportii sambata, la Carei, unde a participat la manifestatiile prilejuite de Ziua Armatei. intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Ponta a raspuns: Ferdinand, primul rege al Romaniei. Primul rege al Romaniei nu a fost Ferdinand, ci unchiul sau, Carol I.

Alegeri prezidentiale 2014.Victor Ponta, la B1 TV:Cred ca ar fi foarte grav sa existe un candidat, Victor Ponta, si un altul care il face DNA presedinte

Premierul Victor Ponta va participa in aceasta seara, de la ora 20. 00, la emsiunea moderata de Madalina Puscalau, unde va discuta, printre altele, despre cum va decurge ultima saptamana din campania electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, dar si despre jocurile colegilor sai de partid pentru preluarea sefiei PSD, care vin in contradictie cu decizia de la Orastie.

Victor Ponta, la B1 TV: Cred ca ar fi foarte grav sa existe un candidat, Victor Ponta, si un altul care il face DNA presedinte

Premierul Victor Ponta participa in aceasta seara la emsiunea moderata de Madalina Puscalau, unde discuta, printre altele, despre cum va decurge ultima saptamana din campania electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, dar si despre jocurile colegilor sai de partid pentru preluarea sefiei PSD, care vin in contradictie cu decizia de la Orastie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )