Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei. continuă pe Hotnews

Iohannis: Da, am sase case, dar Ponta are sapte

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, acuza PSD ca a pornit o campanie mizerabila impotriva sa. El a afirmat, luni seara, la Realitatea tv, ca PSD il acuza ca are sase case, in conditiile in care principalul sau contracandidat, Victor Ponta, detine sapte case.

Iohannis: PSD ma acuza ca am sase case... Interesant este ca Ponta are sapte case si doar trei declarate

Presedintele PNL Klaus Iohannis a vorbit, luni seara, la Realitatea TV, despre dosarul de incompatibilitate, dar si despre temele de atac folosite de rivalii sai in campania pentru alegerile prezidentiale.

Cine ii masoara pe candidatii la prezidentiale. Diferente mari intre sondajele puse pe piata: Ponta are intr-un sondaj 36%, in altul 43%. Vezi cum oscileaza ceilalti candidati

Patru case de sondaje care au facut publice rezultatele lor il dau pe Victor Ponta PSD-UNPR-PC) lider al primului tur al prezidentialelor cu cel putin 10 procente in fata lui Klaus Iohannis ACL), in timp ce un al cincilea institut vede o diferenta de numai 6 procente intre cei doi. Mai jos in clasament, doua institute de sondaje ii acorda locul III Elenei Udrea PMP), alte doua lui Calin Popescu Tariceanu IRL), iar una singura independentei Monica Macovei.

VIDEO Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca liderul liberal Klaus Iohannis cu siguranta va fi declarat incompatibil in urma procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca, sustine el, este practica unitara a Inaltei Curti, in toate cazurile anterioare au spus la fel.

Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca acesta va fi declarat cu siguranta.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e doar o forma fara fond, o marioneta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca afirmatia facuta de Iohannis, potrivit careia niciunul dintre presedintii Romaniei nu a incalcat Constitutia arata ca nu el nu este decat o marioneta.

VIDEO Andreea Paul Vass, cu Klaus Iohannis pe scena: Votati Victor Ponta!

Gafa saptamanii trecute ii apartine deputatului PDL Andrea Paul, care i-a indemnat pe participantii la un miting ACL organizat sambata la Cluj Napoca sa voteze cu Victor Ponta.

Victor Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil

Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand.

Victor Ponta: Cand ma insulta Basescu avea un farmec, la Iohannis ne apuca somnul

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca Iohannis vorbeste ca Basescu, preluand de la acesta chiar si insultele la adresa sa, aratand insa ca avea mai multe farmec atunci cand il insulta.

Ioana Petrescu, catre Klaus Iohannis: Toate afirmatiile despre modificarea regimului fiscal sunt doar minciuni de campanie

Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, spune ca afirmatiile facute de candidatul ACLla prezidentiale, Klaus Iohannis, in legatura cu modificarea regimului fiscal in Romania, sunt doar minciuni de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )