Libnet.ro
UNICEF

15:15

Evaluarea ministrilor PSD e gata. Raportul comisiei a fost definitivat si predat la partid

Antena3 Antena3,
Evaluarea ministrilor PSD e gata. Raportul comisiei a fost definitivat si predat la partid

Evaluare ministrilor PSD e gata. Vicepresedintele PSD Doina Pana, a declarat ca raportul comisiei care a analizat activitatea ministrilor social-democrati a fost definitivat si predat la partid, urmand ca. continuă pe Antena3

Iohannis cere demisia lui Toader, dupa raportul Comisiei de la Venetia: E inacceptabil ca intreaga legislatie sa fie dramatic alterata doar pentru ca unii lideri politici sa fie protejati de problemele cu Justitia

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca raportul Comisiei de la Venetia confirma problemele semnalate in ultimul an in privinta modificarilor aduse de PSD si ALDE legislatiei penale. Raportul expertilor.

Iordache, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia: Sectia speciala va ramane

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, ca a transmis Comisiei de la Venetia ca Sectia de ancheta a magistratilor va ramane. Eu am spus cateva lucruri in interventia mea, ca in perioada.

Reactia unui judecator, dupa raportul Comisiei de la Venetia: inteleg ca avem un to do list

Comisia de la Venetia a exprimat preocupare, in raportul adoptat vineri, privind proiectele de amendamente la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala din Romania. Judecatoarea Madalina Dardeci, de la Tri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )