Libnet.ro
UNICEF

06:45

Evaziune fiscala cu miez de nuca. in 12 ani, o femeie a prejudiciat statul cu peste 2 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Evaziune fiscala cu miez de nuca. in 12 ani, o femeie a prejudiciat statul cu peste 2 milioane de lei

Doi salajeni vor da socoteala in fata instantei dupa ce au obtinut profit din afaceri cu miez de nuca si au omis sa declare veniturile organelor fiscale. continuă pe Adevărul

Evaziune fiscala cu miez de nuca. Suma cu care o femeie a prejudiciat statul, in ultimii 12 ani

Doi salajeni vor da socoteala in fata instantei dupa ce au obtinut profit din afaceri cu miez de nuca si au omis sa declare veniturile organelor fiscale, scrie adevarul. ro. O femeie si un barbat din.

Malaezia: O fetita de 12 ani a fost exclusa de la un concurs de sah pentru ca rochia sa a fost declarata prea seducatoare

O fetita de 12 ani a fost exclusa de la un turneu de sah in Malaezia dupa ce organizatorii au apreciat ca rochia sa este prea seducatoare, afirma antrenorul sau, o decizie care a provocat indignare in aceasta tara din Asia Sud-Est majoritar musulmana, scrie AFP.

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala cu piei de animale. Prejudiciul ar fi de aproape un milion de euro

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Ilfov efectueaza, marti, 16 perchezitii si pun in aplicare 11 mandate de aducere, fiind vizati membrii unei grupari specializate in comiterea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de piei de animale. Prejudiciul facut de aceasta grupare s-ar ridica la aproape un milion de euro, informeaza un comunicat de presa al IPJ Ilfov.

O-Zone, trupa care a facut senzatie in Romania si in lume, se reuneste dupa 12 ani (VIDEO)

Trupa O-Zone, din Moldova, care a reusit sa cucereasca publicul roman cu hit-urile lansate, se reuneste dupa 12 ani. Membrii grupului, Dan Balan, Arsenie Todiras si Radu Sarbu, se vor.

Si-a ucis fiica de 12 ani, insa ce a facut cu cadavrul ei e absolut ingrozitor. Vecinii au inlemnit cand au vazut ce se intampla! Politistii au arestat-o imediat pe mama!

O mama a aruncat corpul fiicei ei de 12 ani de la balcon, dupa ce ar fi ucis-o, scrie Mirror. Momentul oribil a fost filmat de un vecin din blocul alaturat, care a observat agitatie in balconul femeii, din E.

Pedeapsa primita de tatal model care si-a siluit fetita de 12 ani. Sotia, in stare de soc: Am ramas fara cuvinte, spunea ca si-ar da viata pentru copii

Judecatoria Barlad a pronuntat sentinta in cazul barbatului din localitatea Zorleni care in luna decembrie anul trecut si-a violat fetita de 12 ani. Desi in fata anchetatorilor s-a jurat ca nu ar fi abuzat de fiica sa, la instanta barbatul de 38 de ani si-a recunoscut faptele.

Fetita de 12 ani, violata de un vecin fara capatai. Tatal copilei a fost cel care a aflat intamplarea ingrozitoare

Un barbat de 25 de ani din comuna vranceana Popesti a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce tatal unei fetite de 12 ani a reclamat la Politie ca i-a violat copila.

Faze tari:De cati oameni e nevoie sa-i pui o plomba leului; O fata de 12 ani a fost obligata sa abandoneze un concurs de sah fiindca rochia ei era considerata prea seducatoare; Dai 760 $ si ai cubul de gheata perfect

Selectati la Kiss cam, o femeie si fiul ei au avut o reactie de-a dreptul amuzanta. Un moment stanjenitor a avut loc la un meci de baschet din. Mancarea nu se prinde daca o gatesti in pielea goala. Cu asa bucatareasa nici un barbat nu mai iese din bucatarie! Fotomodelul Jenny Scordamaglia, de.

Faze tari: De cati oameni e nevoie sa-i pui o plomba leului; O fata de 12 ani a fost obligata sa abandoneze un concurs de sah fiindca rochia ei era considerata prea seducatoare; Dai 760 $ si ai cubul de gheata perfect

Selectati la Kiss cam, o femeie si fiul ei au avut o reactie de-a dreptul amuzanta. Un moment stanjenitor a avut loc la un meci de baschet din. Mancarea nu se prinde daca o gatesti in pielea goala. Cu asa bucatareasa nici un barbat nu mai iese din bucatarie! Fotomodelul Jenny Scordamaglia, de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )