Libnet.ro
UNICEF

12:30

Evenimentul caritabil Kangoo Jumps din Oradea, pentru copiii bolnavi de cancer, este anulat

ADPM ADPM,
Evenimentul caritabil Kangoo Jumps din Oradea, pentru copiii bolnavi de cancer, este anulat

Evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru Viata, pe care Kinga Sebestyen urma sa il organizeze in Oradea, in data de 14 martie, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer, este anulat din pricina restrictiilor impuse in aceasta perioada ca urmare a raspandirii Coronavirusului. continuă pe ADPM

Un deputat liberal cere BOR sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru carantina

Deputatul PNL Lucian Heius, propus si ministru de Finante, a cerut Bisericii sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru romanii care se intorc in tara si trebuie sa intre in carantina.

Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati

Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, cere acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Un document in care se solicita acordarea de astfel de sporuri i-a fost transmis marti ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Ionut Gologan nu a scapat de ce este mai rau! Ce au decis acum autoritatile din Malaezia pentru roman

Acum, mai bine de 8 ani, presa romaneasca, si nu numai, scria amplu despre cazul lui Ionut Gologan, romanul arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine in bagaje. Ionut, in timpul anchetei, declara ca nu stia ca are droguri intr-un compartiment ascuns al gentii si era pasibil, conform legislatiei, de .

Coronavirus: Importanti candidati din alegerile pentru primaria Parisului si-au anulat mitingurile electorale

Doi dintre principalii candidati in alegerile municipale care vor avea loc duminica la Paris si-au anulat mitingurile electorale finale din cauza noului tip de coronavirus, informeaza dpa.

Ce masuri iau Primariile din Bucuresti pentru a limita raspandirea noului coronavirus

Primariile din Bucuresti au anuntat luni mai multe masuri pentru a limita raspandirea noului coronavirus: activitatea teatrelor din subordinea Primariei este suspendata pana pe 31 martie, meciurile CSM se vor juca fara spectatori, Duminica Ortodoxiei, eveniment la care se setima ca vor participa 15. 000 de oameni a fost amanat, terasele din centrul vechi functioneaza cu randul pentru a avea timp sa faca dezinfectia, autogara Rahova, unde vin autobuze din Italia este monitorizata si au fost montate termoscanere. Primarii au cerut si inchiderea scolilor, decizia urmand sa fie luata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )