Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

ADPM ADPM,
Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari. continuă pe ADPM

Forbes: Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune ...

Ashton Kutcher, protagonistul serialului de comedie Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men, ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune americani, au anuntat marti editorii revistei Forbes, citati de Mediafax. Ashton Kutcher, in varsta de 35 de ani, care a inceput sa joace in acest serial de succes in 2011, dupa ce producatorii show-ului l-au concediat pe fostul protagonist, Charlie Sheen, a ocupat pentru al doilea an consecutiv primul loc in topul celor .

Forbes: Ashton Kutcher este cel mai bine platit actor de televiziune american

Ashton Kutcher, protagonistul serialului de comedie Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men, produs CBS, ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune americani, cu un onorariu de 24 milioane de dolari, au.

Angajati din Ministerul Finantelor, mai bine platiti decat ministrului Chitoiu.

Ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, nu este cel mai bine platit om din institutia pe care o conduce, salariul sau clasandu-se abia pe locul 173 in topul remuneratiilor. Cel mai bine platit angajat al institutiei este directorul general al Unitatii Centrale de Armonizare a Sistemelor de Management si Control si a avut, in luna septembrie a acestui an, un venit salarial de 9. 309 lei, cu peste 3. 400 de lei peste salariul ministrului Daniel Chitoiu, conform datelor postate pe site-ul .

David Bowie, desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie

Cantaretul britanic David Bowie a surclasat regi si ducese din Marea Britanie, fiind desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie, citeaza un sondaj publicat de BBC HistoryMagazine. Veteranul.

Victor Hanescu a coborat pe locul 77 in clasamentul ATP: Tenismenul, cel mai bine clasat jucator roman

Tenismanul Victor Hanescu a coborat doua pozitii in clasamentul ATP dat publicitatii luni. Hanescu se afla pe locul 77, cu 656 puncte, fiind cel mai bine clasat jucator roman, potrivit atpworldtour. com.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

VIDEO Ashton Kutcher este cel mai bine platit actor de televiziune din SUA. Acesta l-a detronat pe Charlie Sheen

Ashton Kutcher si Jon Cryer, protagonisti in serialul Doi barbati si jumatate, difuzat de postul CBS, sunt cei mai bine platiti actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, cu venituri de peste 20 de milioane de dolari fiecare, scrie revista Forbes, citata de Reuters.

Si iubit si cel mai bine platit actor tv

Are noroc in dragoste, este celebru si iata nici de bani nu duce lipsa.

O asistenta din India dezvaluie care sunt cele mai frecvente REGRETE ale oamenilor muribunzi

O asistenta care a lucrat cu pacienti in faza terminala a observat ca foarte multi oameni se schimba, cresc foarte mult cand sunt pusi fata in fata cu propria moarte. De altfel, femeia a.

8 intervale in care creierul tau functioneaza cel mai bine

Nu discutam doar despre nivelul energiei sau fluctuatiile de greutate de-a lungul unei zile. Ci despre cum functinoneaza propriul tau creier la diverse activitati, in functie de somn, expunerea la lumina.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )