Libnet.ro
UNICEF

07:45

Evolutia numarului de someri in ultimii patru ani, in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Evolutia numarului de someri in ultimii patru ani, in Romania

Pentru ca alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, Wall-Street. ro a analizat evolutia numarului de someri din ultimii patru ani, din Romania. Pe termen lung, somajul capata valente neplacute, atat la nivel economic, cat si la plan individual,. continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentare 2020: Evolutia numarului de accidente rutiere in Romania in ultimii 4 ani

In Romania, numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 6,6%, iar numarul persoanelor ranite grav in aceste accidente a scazut cu 4,5% in perioada 2010-2019. in ultimii 4 ani, numarul accidentelor a avut o evolutie descrescatoare, coborand sub.

Parlamentare 2020: Castiguri salariale si costul fortei de munca din ultimii patru ani

Pe masura ce tot mai multe foste unitati de productie au trecut prin procese de privatizare, dar si pe fondul intrarii pe piata din Romania a unui numar tot mai mare de jucatori straini, distributia salariala a suferit, de asemenea, modificari, in.

Kaavan, cel mai singur elefant din lume, s-a intalnit cu un seaman de-al sau, pentru prima oara in ultimii opt ani VIDEO

Elefantul Kaavan, care traia singur si in conditii grele intr-o gradina zoologica din Pakistan, s-a intalnit marti pentru prima oara in ultimii opt ani cu un seaman de-al sau, intr-o rezervatie naturala din Cambodgia, scrie AFP.

Defrisarile din padurea amazoniana au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani

Defrisarile din regiunile amazoniene impadurite din Brazilia au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani, a anuntat Institutul National de Cercetari Spatiale INPE), responsabil cu monitorizarea padurii tropicale, relateaza DPA.

Klaus Iohannis: imi doresc sa fie o prezenta mare la vot. Ne alegem Parlamentul pentru urmatorii patru ani, in care ne dorim sa implementam reforme importante (VIDEO)

Klaus Iohannis a precizat luni ca isi doreste sa fie o prezenta mare la alegerile din 6 decembrie, avand in vedere ca actuala guvernare liberala isi doreste sa implementeze in urmatorii patru ani.

Statele Unite sustin Romania pentru a deveni lider regional si european, anunta Zuckerman

Statele Unite sustin Romania pentru a deveni lider regional si european, a anuntat ambasadorul Adria.

PROIECT EDITORIAL SUSTINUT DE GENESIS PROPERTY Un nou standard dezvoltat in Romania pentru imunitatea cladirilor de birouri, o solutie globala pentru intoarcerea angajatilor la birou

Pandemia este o problema globala, la fel si tendinta oamenilor de a lucra in cea mai mare parte de la distanta pentru a preveni raspandirea COVID-19. La 9 luni de cand biroul s-a mutat acasa, se vorbeste tot mai mult despre modul de lucru al viitorului si despre revenirea angajatilor in birouri, un pas extrem de important atat pentru echilibrul emotional si social al oamenilor, cat si pentru sanatatea operationala a companiilor. Un standard dezvoltat in Romania pentru cladiri de birouri din toata lumea isi propune sa rezolve aceasta problema globala.

INFOGRAFIC Miscarile cursului de schimb ca reactie la deciziile fiscale si monetare din ultimii doi ani. La ce curs am putea plati ratele anul viitor?

Viitoarea traiectorie a leului depinde de evolutia pandemiei, evolutiile politice si necesitatea unui plan credibil de consolidare fiscala si a modului in care acesta va fi aplicat). Presupunem ca BNR va continua sa monitorizeze indeaproape piata prin controale de lichiditate sau interventii directe), tinand astfel sub control volatilitatea, arata un raport al BRD recent publicat. Ne asteptam ca BNR sa ramana confortabila cu o slabire treptata a leului in jurul a 2-3% pe an), limitand astfel impactul asupra inflatiei si mentinand sub control serviciul datoriei in valuta. Acest lucru ar duce leul spre un interval cuprins intre 4,9-5,0 lei pentru un euro, cu o medie de 4,93 si o valoare la sfarsit de an de 4,97 leieuro. Estimarea are la baza 3 ipoteze: 1) consolidare fiscala dupa alegeri, bazata in special pe imbunatatirea colectarii dar si avand in vedere ca majorarea cu 40% a pensiilor nu va avea loc, 2) mentinerea ratingului suveran al Romaniei, 3) o redresare graduala a activitatii economice, mai spune raportul citat.

Trump, la o receptie de Craciun la Casa Alba: Ne vom revedea in patru ani

Donald Trump continua sa-si nege infrangerea in alegerile de la 3 noiembrie si sa-l acuze pe presedintele ales Joe Biden de fraude. Cu toate acestea, cel de-al 45-lea presedinte american a anuntat ca ar putea sa candideze la alegerile din 2024 pentru un al doilea mandat la Casa Alba, scrie presa americana, potrivit news. ro.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )