Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: imi doresc sa fie o prezenta mare la vot. Ne alegem Parlamentul pentru urmatorii patru ani, in care ne dorim sa implementam reforme importante (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: imi doresc sa fie o prezenta mare la vot. Ne alegem Parlamentul pentru urmatorii patru ani, in care ne dorim sa implementam reforme importante (VIDEO)

Klaus Iohannis a precizat luni ca isi doreste sa fie o prezenta mare la alegerile din 6 decembrie, avand in vedere ca actuala guvernare liberala isi doreste sa implementeze in urmatorii patru ani. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Nu ne asteptam la o crestere a infectarilor dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis spune ca prezenta la vot duminica viitoare nu reprezinta un risc de infe.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea ordonantei de urgenta prin care se acorda zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, daca se limiteaza sau suspenda activitatile didactice care presupun prezenta.

Klaus Iohannis, reactie la numirile politice din Mures: E inacceptabil ca in pozitii importante sa fie promovati oameni mediocri si impostori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, despre cazul, semnalat de Recorder, al unui inginer care a ajuns director la Apele Romane Mures.

Klaus Iohannis: Suntem al doilea mare producator de gaze naturale din UE, dar jumatate dintre gospodarii se incalzesc cu lemne de foc. Guvernul PNL are ca obiectiv rezolvarea acestei probleme (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca jumatate dintre gospodariile din Romania se incalzesc cu lemne de foc, desi tara noastra e al doilea mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana. Seful st.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

KLAUS IOHANNIS: Suntem al doilea producator de gaze in UE, insa jumatate din gospodarii sunt incalzite pe lemne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca Romania este al doilea mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana, dar cu toate acestea jumatate dintre gospodarii sunt incalzite in continuare pe lemne.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )