Libnet.ro
UNICEF

01:05

evoMAG a avut de Black Friday vanzari cu 20% mai mari ca anul trecut. Jumatate dintre clientii care au platit produsele cu cardul, au optat pentru rate

Hotnews Hotnews,
 evoMAG a avut de Black Friday vanzari cu 20% mai mari ca anul trecut. Jumatate dintre clientii care au platit produsele cu cardul, au optat pentru rate

EvoMAG spune ca a livrat aproape trei sferturi dintre produsele comandate in promotia de Black Friday de anul acesta, in conditiile in care vanzarile au crescut cu 20% in aceasta perioada, ajungand la 3,6 milioane de euro. continuă pe Hotnews

evoMAG Black Friday a inceput si aduce oferte bune

EvoMAGBlack Friday 2016a inceput imediat dupa miezul noptii si compania a scosla vanzare apartamente cu reduceri de pana la 10. 000 de euro. Dar astea nu sunt singurele reduceri de Black Friday. Oferta evoMAG este AICI, iar aici gasiti sase dintre cele mai bune oferte. Mecanismul achizitiei unui apartament de pe site-ul evoMAG, de Black Friday, [].

Telefoane la pret de Black Friday disponibile la eMag

EMag a inceput campania de Black Friday si am alcatuit o lista cu telefoane pe care sa le ai in vedere pentru o eventuala achizitie.

Vola a avut vanzari de 1 milion de euro, de Black Friday

Valoarea vanzarilor brute inregistrate de agentia de turism Vola. ro a depasit 1 milion de euro, de Black Friday, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Ce magazine mai au Black Friday: eMAG are oferte si reduceri de Crazy Days, dar mai sunt si altii

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:Black Friday eMAG a luat sfarsit. Sarbatoarea reducerilor, insa, continua. Ofertele si reducerile eMAG se extind pana luni, sub [].

Oferte eMAG dupa Black Friday: Reduceri de Crazy Days

S-a terminat Black Friday la eMAG, dar mai sunt oferte. Crazy Days inseamna reduceri eMAG dupa Black Friday de pana la 50%. eMAG Black Friday a fost o singura zi, dar retailerul a anuntat o noua runda de reduceri: eMAG Crazy Days. Noua campanie se desfasoara intre 19 si 21 noiembrie si sunt taieri de [].

Black Friday 2016 eMAG: catalogul inca ofera reduceri bune [UPDATE]

Catalogul eMAG la Black Friday 2016 devine disponibil incetul cu incetul. Pana acum stim 15 produse care vor fi in oferta eMAG de Black Friday si le gasiti mai jos. De Black Friday 2016, eMAG va avea reduceri la toata gama de produse si noi am aflat de 16 dintre ele. Spui Black Friday, spui [].

Cumpara tot ce ti-ai dorit un an intreg de Black Friday 2016 la Rombiz

Black Friday 2016 este mai aproape decat crezi. Din 18 noiembrie 2016 si pana in 27 noiembrie 2016 Rombiz iti pregateste cele mai atractive oferte de sarbatoare, reduceri la o gama larga de produse din toate categoriile de pe site si avantaje diverse pentru toti clientii magazinului online.

eMag a picat de Black Friday: campania a fost inchisa in mai putin de o ora

EMag si-a anuntat campania de Black Friday pentru 18 noiembrie, a promis reduceri, apoi a deschis serverele. Din nefericire, n-au rezistat presiunii, iar eMag a dat ceasul inapoi.

eMAG Black Friday: catalogul si cele mai bune reduceri

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE: Mai sunt cateva ore pana la inceperea oficiala a Black Friday 2016 la eMAG si deja a [].

Black Friday la masini de lux de la ANAF. Cat costa Fordul Mustang confiscat de la un interlop

Anuntul de vanzare a fost facut de Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) chiar de Black Friday, pe o pagina de Facebook special creata pentru a promova valorificarea bunurilor confiscate. Licitatia va avea loc la Galati pe 27-28 noiembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )