Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce magazine mai au Black Friday: eMAG are oferte si reduceri de Crazy Days, dar mai sunt si altii

Playtech Playtech,
Ce magazine mai au Black Friday: eMAG are oferte si reduceri de Crazy Days, dar mai sunt si altii

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:Black Friday eMAG a luat sfarsit. Sarbatoarea reducerilor, insa, continua. Ofertele si reducerile eMAG se extind pana luni, sub []. continuă pe Playtech

Black Friday la eMag: oferte la telefoane, televizoare si electrocasnice

Black Friday la eMag a inceput si are o serie de reduceri foarte bune la telefoane, televizoare si electrocasnice.

Black Friday la eMag: reduceri la energie electrica, festivaluri de muzica si masini

Black Friday la eMag a venit cu o surpriza placuta pentru fanii muzicii: bilete la Electric Castle si Summer Well.

Black Friday la eMag cu preturi reduse la laptopuri, monitoare si PC-uri

Black Friday la eMag vine cu preturi reduse si la computere. Cea mai bogata oferta este pentru laptopuri, dar te poti uita si la monitoare sau PC-uri.

Cand incepe Black Friday la eMag

Cand incepe Black Friday la eMag vei avea un timp destul de scurt in care sa cumperi. Nu tine decat o zi, sunt preturi foarte bune, dar stocurile sunt putine.

eMAG Black Friday: catalogul actualizat, oferte pe care nu le-ai vazut

EMAG Black Friday 2016 incepe in circa 24 de ore, iar pe Internet circula deja cateva oferte din catalogul eMAG pentru Black Friday. in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:eMAG Black Friday se apropie si au mai fost publicate cateva dintre produsele care vor [].

Black Friday: eMAG isi pregateste serverele si reducerile [LIVE TEXT]

Black Friday 2016 incepe in cateva ore si in acest articol am adunat magazinele care au oferte la electronice si la electrocasnice, adica site-urile care, de Black Friday, vor avea reduceri la televizoare, smartphone-uri, frigidere, laptopuri, tablete si altele. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom primi noi informatii. Black Friday este prilejul perfect [].

Telefoane la pret de Black Friday disponibile la eMag

EMag a inceput campania de Black Friday si am alcatuit o lista cu telefoane pe care sa le ai in vedere pentru o eventuala achizitie.

Black Friday: Valoarea totala a comenzilor eMag a depasit 250 de milioane lei. S-au vandut peste 27.000 de televizoare

Valoarea totala a comenzilor inregistrate, de Black Friday, de catre cel mai mare retailer din Romania, eMag, a depasit 250 milioane de lei 55,4 milioane euro), la ora 19. 06, cu 25% mai mult decat anul trecut. Potrivit informatiilor afisate de.

eMAG Black Friday: reduceri la televizoare

EMAG Black Friday este visul tuturor vanatorilor de oferte. Cel mai mare magazin online din Romania nu ne dezamageste nici anul acesta cand vine vorba de discounturi semnificative la produse de calitate. Daca ati amanat pe perioada intregului an achizitia unui televizor, ati luat o decizie foarte inspirata. Emag, de Black Friday 2016, are cateva [].

eMAG Black Friday are reduceri bune, in continuare

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE: Statisticile eMAG arata ca 2 din 3 vizite de pe site au fost facute de pe dispozitive [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )