Libnet.ro
UNICEF

10:45

Vola a avut vanzari de 1 milion de euro, de Black Friday

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vola a avut vanzari de 1 milion de euro, de Black Friday

Valoarea vanzarilor brute inregistrate de agentia de turism Vola. ro a depasit 1 milion de euro, de Black Friday, potrivit unui comunicat trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday: Romanii au cumparat vacante si bilete de avion de 1 milion de euro de pe Vola.ro, prefera Roma si Praga

Romanii au achizitionat de Black Friday vacante si bilete de avion online in valoare de 1 milion de euro de la agentia de turism Vola. ro, preferand in special city break-urile la Roma sau Praga, in timp ce altii si-au aranjat vacanta pentru vara.

Black Friday la Vola.ro: bilete de avion la 1 euro dus-intors si city-break-uri de la 10 euro

De Black Friday , Vola. ro vinde bilete de avion la 1 euro dus-intors Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona si city-break-uri de la 10 euro/persoana. De asemenea, vor fi reduceri de pana la 80% pentru vacante mai lungi in mai multe.

eMAG Black Friday: Jumatate de milion de comenzi efectuate [LIVE TEXT]

EMAGBlack Friday a inceput si, aparent, s-a si sfarsit. eMAG Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la preturi reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum despre eMAG Black Friday [].

Black Friday 2016 se apropie de recorduri. Cifrele primelor ore. Sunt pregatiti curierii?

Black Friday 2016 se apropie de recorduri ale comenzilor plasate sau platilor online efectuate. La jumatatea zilei, doar eMag depasise pragul de jumatate de milion de comenzi. Curierii spun ca sunt pregatiti si se asteptau la multe comenzi, varful de.

Black Friday la zboruri: Ryanair vinde bilete de avion intre 3 si 10 euro

De Black Friday , low-costul Ryanair a scos la vanzare bilete de avion intre 3 si 10 euro/segment, oferta valabila doar astazi pana la miezul noptii.

evoMAG Black Friday a inceput si aduce oferte bune

EvoMAGBlack Friday 2016a inceput imediat dupa miezul noptii si compania a scosla vanzare apartamente cu reduceri de pana la 10. 000 de euro. Dar astea nu sunt singurele reduceri de Black Friday. Oferta evoMAG este AICI, iar aici gasiti sase dintre cele mai bune oferte. Mecanismul achizitiei unui apartament de pe site-ul evoMAG, de Black Friday, [].

Black Friday 2016. Se ofera automobile cu reduceri de pret de pana la 22 la suta. O masina California, model preferat de actorul Hugh Grant, a fost vanduta cu aproape 120.000 euro

Succesul evenimentelor tip Black Friday a determinat extinderea, si in Romania, a gamei de produse oferite spre vanzare.

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Romanii au cumparat multe smartphone-uri. Pana la aceasta ora, romanii au cheltuit 12 milioane de euro doar prin tranzactii online

Potrivit sondajelor, barbatii din Romania sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume de bani mari cu prilejul Black Friday.

Black Friday: Valoarea totala a comenzilor eMag a depasit 250 de milioane lei. S-au vandut peste 27.000 de televizoare

Valoarea totala a comenzilor inregistrate, de Black Friday, de catre cel mai mare retailer din Romania, eMag, a depasit 250 milioane de lei 55,4 milioane euro), la ora 19. 06, cu 25% mai mult decat anul trecut. Potrivit informatiilor afisate de.

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Care sunt produsele care s-au cumparat cel mai mult. Pe lista cu promotii apar apartamente si automobile

Gama produselor care beneficiaza de reduceri de pret cu prilejul Black Friday include, in acest an, apartamente si automobile. Un apartament de trei camere in Bucuresti, intr-un bloc nou, la etajul 3, este oferit la pretul promotional de 79. 300 de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )