Libnet.ro
UNICEF

17:15

evoMAG da startul la reduceri pentru masini de Black Friday: autoturisme cu pana la 25% mai ieftine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
evoMAG da startul la reduceri pentru masini de Black Friday: autoturisme cu pana la 25% mai ieftine

Retailerul online evoMAG va include in portofoliul de reduceri pentru Black Friday, organizat in perioada 21-23 noiembrie, autoturisme marca Volkswagen si Audi, cu reduceri care ajung pana la 25%. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday evoMAG - Masini Volkswagen si Audi la reduceri in Vinerea Neagra

EvoMAG va scoate la vanzare la editia din acest an a Black Friday autoturisme marca Volkswagen si Audi. Reducerile oferite ajung pana la 25% si sunt valabile in perioada 21 23 noiembrie.

Masini de Black Friday, primele exemplare au fost vandute

Anul acesta la Black Friday au avut reduceri masini noi marcile Ford, Opel, Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi. Daca anul trecut in aceasta campanie era eMag, anul acesta au aparut si evoMag si Autovit. ro. Cel mai mare discount este de 20. 000 de euro la o.

Black Friday 2014 Evomag Promotii la laptopuri, tablete si smartphone-uri

Si Evomag a inceput promotiile de Black Friday 2014. Retailerul online are la oferta laptopuri, tablete, componente PC, accesorii si smartphone-uri. Am periat reducerile de Black Friday pentru a vi le prezenta pe cele mai bune. Black Friday Evomag Laptopuri Laptopul HP 250 G3este cel mai ieftin din oferta Evomag de Black Friday 2014. Acesta are un ecran de 15,6 inch, un procesor Intel Celeron N2830, 2GB memorie RAM si spatiu de stocare 500 GB. Vine si cu Windows [].

eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei

EMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei de reduceri. O familie a cumparat doua masini, un Ford Kuga si un Fiat 500. Avansul a fost platit.

[UPDATE] eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei

EMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei de reduceri. O familie a cumparat doua masini, un Ford Kuga si un Fiat 500. Avansul a fost platit.

Rolex, Tag Heuer, Raymond Weil la reduceri mari de Black Friday pe WatchShop.ro

Suntem in febra Black Friday. Cine nu a simtit asta pe pielea lui? Cel mai mare magazin online de ceasuri din Romania, WatchShop. ro, are in acest an o serie de surprize pentru clientii sai. De la ceasuri Casio, Timex, Seiko, Citizen , accesorii, bijuterii cu reduceri de pana la 90%, la ceasuri de lux Rolex, Tag Heuer sau Raymond Weil) cu discounturi de pana la 50% .

Reduceri de 70% la bijuterii, de Black Friday

La editia din acest an de Black Friday sunt promotii bune si la bijuterii, unele reduceri ajungand pana la 70%.

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Black Friday 2014incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit.

Black Friday 2014 Sfaturi despre ce sa eviti, ce sa faci si ce sa vanezi

Black Friday 2014 incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit. Black Friday 2014 este prilejul perfect pentru cei care doresc sa-si schimbe smartphone-ul, sa-si achizitioneze o tableta sau sa-si imbunatateasca gadgeturile pe care [].

Livrare in 3 zile si pana la 75% reducere la MarketOnline.ro de Black Friday

Pentru evenimentul Black Friday din acest an, aflat deja la a patra editie, clientii au asteptari mult mai mari fata de anii anteriori. Pe langa reducerile substantiale, clientii doresc servicii premium, transport gratuit si foarte rapid.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )