Libnet.ro
UNICEF

11:46

eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei

EMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei de reduceri. O familie a cumparat doua masini, un Ford Kuga si un Fiat 500. Avansul a fost platit. continuă pe Wall-Street Ro

[UPDATE] eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei

EMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei de reduceri. O familie a cumparat doua masini, un Ford Kuga si un Fiat 500. Avansul a fost platit.

Black Friday: Mai multe tranzactii cu cardul decat in restul anului

Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra se va dubla, potrivit estimarilor NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania si liderul pietei locale de mobile payments.

eMAG si rezultate de Black Friday 2014: A vandut 29 de masini si aproape jumatate din produse

EMAG a vandut 1. 200 de tichete pentru carburant, 29 de autoturisme si 200. 000 de produse in primele douaore de la startul Black Friday 2014. eMAG a pornit campania de Black Friday 2014 in jurul orei 7. 00 si cu o seara inainte anuntase ca marea surpriza pentru acest an o reprezinta vanzarea de combustibil pentru masini. Conform primele rezultate, in primele patru minute, a vandut 100 de produse pe secunda si avea 100. 000 de vizitatori la start pe site. Apoi, 50.

eMAG si rezultate de Black Friday 2014: A vandut peste jumatate din produse

EMAG a vandut 1. 200 de tichete pentru carburant, 29 de autoturisme si 335. 000 de produse in primele douaore de la startul Black Friday 2014. eMAG a pornit campania de Black Friday 2014 in jurul orei 7. 00 si cu o seara inainte anuntase ca marea surpriza pentru acest an o reprezinta vanzarea de combustibil pentru masini. Conform primele rezultate, in primele patru minute, a vandut 100 de produse pe secunda si avea 100. 000 de vizitatori la start pe site. Apoi, 50.

Masini de Black Friday, primele exemplare au fost vandute

Anul acesta la Black Friday au avut reduceri masini noi marcile Ford, Opel, Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi. Daca anul trecut in aceasta campanie era eMag, anul acesta au aparut si evoMag si Autovit. ro. Cel mai mare discount este de 20. 000 de euro la o.

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai asteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din tara promite promotii la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014. Nu mai este un secret pentru nimeni ca eMAG organizeaza campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este si primul comerciant care a adus conceptul in Romania, in anul 2011. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, toate in [].

Oferta eMAG de Black Friday 2014 a fost publicata. Care sunt reducerile scoase in fata?

EMAG incepe campania de Black Friday 2014 dimineata, dar oferta a fost deja distribuita prin newsletter. Iata ce produse ai la reducere in Vinerea Neagra. Black Friday 2014 incepe la eMAG in dimineata zilei de 21 noiembrie. Reducerile sunt de circa 75 de milioane de lei si sunt 450. 000 de produse disponibile in oferta magazinului, dar asta doar o zi. Mai jos este oferta dupa cum a fost publicata pe newsletter. Compania a anuntat deja mare surpriza de anul acesta. Ofera [].

evoMAG da startul la reduceri pentru masini de Black Friday: autoturisme cu pana la 25% mai ieftine

Retailerul online evoMAG va include in portofoliul de reduceri pentru Black Friday, organizat in perioada 21-23 noiembrie, autoturisme marca Volkswagen si Audi, cu reduceri care ajung pana la 25%.

VIDEO. UPDATE: Zeci de persoane stau la coada de Black Friday in mai multe orase din tara. Galatenii nu sunt prea interesati

Cateva zeci de persoane au stat la coada, vineri dimineata, in fata unor magazine de electronice si electrocasnice din Cluj-Napoca. Cumparatorii s-au asezat la rand inca de la ora 6. 00, pentru a profita de reducerile de pana la 80% oferite de Black Friday.

eMag a vandut de Black Friday peste 420.000 de produse, in valoare record de peste 145 milioane lei: Printre acestea s-au numarat si 44 masini

EMAG a vandut pana la ora 18:00 a zilei de vineri, cand deruleaza campania de reduceri Black Friday, 420. 000 de produse, in valoare record de 145 de milioane de lei, printre care 44 de masini, inclusiv cel mai .

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )