Libnet.ro
UNICEF

21:16

Excludem o alianta cu un PNL, asa cum arata azi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Excludem o alianta cu un PNL, asa cum arata azi

Nicusor Dan, presedintele USB, a declarat ca, in perspectiva alegerilor generale, exclude o alianta cu un PNL, asa cum arata azi si este prea devreme sa spuna daca ar colabora cu un PNL condus de Dacian Ciolos, reprosandu-i insa premierului ca este la sefia unui Guvern din care face parte Petre Toba. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Excludem o alianta cu un PNL, asa cum arata azi

Liderul USB Nicusor Dan a declarat ca, in perspectiva alegerilor generale, exclude o alianta cu un PNL, asa cum arata azi si este prea devreme sa spuna daca ar colabora cu un PNL condus de Dacian Ciolos, reprosandu-i insa premierului ca este la sefia unui Guvern din care face parte Petre Toba.

USB vrea 10% la parlamentare. Nicusor Dan: Excludem o alianta cu PNL. Ciolos e rezonabil, dar il are in Guvern pe Toba

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a declarat, duminica, la Digi 24, ca formatiunea sa isi doreste sa obtina 10% la alegerile parlamentare, dar exclude o aliantp cu liberalii la cum arata PNL-ul azi, dar a evitat sa spuna daca ar accepta o alianta in cazul in care premierul Dacian Ciolos ar prelua conducerea PNL.

USB va face alianta cu PNL? Nicusor Dan: Ciolos este o persoana rezonabila, insa...

Liderul USB Nicusor Dan a declarat ca, in perspectiva alegerilor generale, exclude o alianta cu un PNL, asa cum arata azi si este prea devreme sa spuna daca ar colabora cu un PNL condus de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )