Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Excludem o alianta cu un PNL, asa cum arata azi

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: Excludem o alianta cu un PNL, asa cum arata azi

Liderul USB Nicusor Dan a declarat ca, in perspectiva alegerilor generale, exclude o alianta cu un PNL, asa cum arata azi si este prea devreme sa spuna daca ar colabora cu un PNL condus de Dacian Ciolos, reprosandu-i insa premierului ca este la sefia unui Guvern din care face parte Petre Toba. continuă pe România Liberă

USB vrea 10% la parlamentare. Nicusor Dan: Excludem o alianta cu PNL. Ciolos e rezonabil, dar il are in Guvern pe Toba

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a declarat, duminica, la Digi 24, ca formatiunea sa isi doreste sa obtina 10% la alegerile parlamentare, dar exclude o aliantp cu liberalii la cum arata PNL-ul azi, dar a evitat sa spuna daca ar accepta o alianta in cazul in care premierul Dacian Ciolos ar prelua conducerea PNL.

Excludem o alianta cu un PNL, asa cum arata azi

Nicusor Dan, presedintele USB, a declarat ca, in perspectiva alegerilor generale, exclude o alianta cu un PNL, asa cum arata azi si este prea devreme sa spuna daca ar colabora cu un PNL condus de Dacian Ciolos, reprosandu-i insa premierului ca este la sefia unui Guvern din care face parte Petre Toba.

USB va face alianta cu PNL? Nicusor Dan: Ciolos este o persoana rezonabila, insa...

Liderul USB Nicusor Dan a declarat ca, in perspectiva alegerilor generale, exclude o alianta cu un PNL, asa cum arata azi si este prea devreme sa spuna daca ar colabora cu un PNL condus de.

Rezultate finale partiale BEC: Gabriela Firea, 42,97% din voturile pentru primaria Capitalei; Nicusor Dan - 30,52%. Social democratii isi mentin avansul la primarii, consilii locale si judetene

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a obtinut 42,97% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminica, urmata Nicusor Dan candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul) cu 30,52%, a anuntat Biroul Electoral central dupa centralizarea rezultatelor din toate cele 1. 252 de sectii existente in Bucuresti. Cand vine vorba de primariile din tara, social-democratii isi mentin avansul cu 34,83%, iar urmatorul partid clasat, PNL - 31,49%. PSD a obtinut 37,58% din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PNL 31,93%.

Rezultate finale in Bucuresti: Firea 42,97%, Nicusor Dan 30,52%, Predoiu 11,18%

BEC a anuntat vineri rezultatele finale ale alegerilor locale, PSD castigand Primaria Generala a Municipiului Bucuresti prin Gabriela Firea, cu 42,97%, Nicusor Dan USB) a obtinut 30,52%, Catalin Predoiu PNL) a obtinut 11,18%, iar Robert Turcescu PMP) a obtinut 6,46%, in conditiile in care nicio cerere de renumarare a voturilor nu a fost acceptata.

Nicusor Dan despre propunerea Gabrielei Firea ca transportul cu RATB sa fie gratuit: Calatorii sunt descurajati de calitatea serviciilor RATB, nu de pret. Este o promisiune populista, marca Sorin Oprescu

Calatorii sunt descurajati de calitatea serviciilor RATB, nu de pret, a declarat Nicusor Dan, liderul USB referitor la propunerea Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, ca transportul cu RATB sa fie gratuit. Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face promisiuni populiste, marca Sorin Oprescu, iar subventionarea integrala a pretului calatoriei nu va face decat sa inrautateasca situatia RATB si calitatea acestui serviciu public, in detrimentul pasagerilor.

Exces de putere: Mecanismul banilor de la Soros din campania lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a explicat la Exces de putere, de la Antena 3, mecanismul prin care a ajuns sa-si finanteze campania electorala cu bani de la Soros. E un.

Exces de putere: Motivul surprinzator pentru care Nicusor Dan a pierdut alegerile

Nicusor Dan a vorbit, la Exces de putere, despre alegerile locale din 5 iunie, pe care le-a pierdut in fata candidatului PSD cu cateva procente, precum si despre parcursul electoral al Uniunii Salvati.

Pericolul Nicusor Dan

Liderii PNL se amagesc considerand ca scorul politic pe care l-au atins duminica 32% - este unul de la care vor pleca si vor creste, in toamna, cu ocazia scrutinului pentru Parlament.

Nicusor Dan si Clotilde Armand ii scot pe bucuresteni in strada pentru renumararea voturilor din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiu USB) va organiza, sambata, un miting in Capitala, cu scopul de a cere renumararea voturilor de la Sectorul 1, unde Clotilde Armand, candidata USB, a pierdut in fata social-democratului Dan Tudorache, dupa o rasturnare de rezultat peste noapte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )