Libnet.ro
UNICEF

13:00

Exclusiv: Adevarul despre Razboinica Mellina, bomba sexy de la Survivor. Din ce obisnuia sa isi castige banii la inceputul carierei

Playtech Playtech,
Exclusiv: Adevarul despre Razboinica Mellina, bomba sexy de la Survivor. Din ce obisnuia sa isi castige banii la inceputul carierei

Mellina, una dintre cele mai bune fete din echipa Razboinicilor, de la Survivor Romania, se afla in prima linie a showbiz-ului de mai bine de 17 ani. Reporterii playtech. ro au aflat, in exclusivitate, amanunte incredibile din trecutul ei. in copilarie, a fost majoreta in Abracadabra, iar in urma cu 17 ani a fost dansatoarea lui . continuă pe Playtech

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in .

Adevarul despre cariera la Hollywood a lui Ronald Reagan

Ronald Reagan a fost unul dintre cei mai importanti presedinti americani si un simbol al SUA. Mai mult, el a fost chiar intruchiparea visului american: baiatul sarac din Illinois, care a cucerit mai intai Hollywoodul, apoi a ajuns presedinte, la 69 de ani. Cat despre cariera la Hollywood, lucrurile sunt romantate, cum se intampla intotdeauna in cetatea Filmului.

Cine e Marius Ghidel, romanul care l-a vazut pe Dumnezeu. Adevarul despre miracolul facerii

Povestea lui Marius Ghidel, romanul care vorbeste despre prezent si viitor, care sustine ca l-a vazut pe Dumnezeu, ca a fost martor la facerea lui si care rememoreaza lucrurile traite in calatoria sa in timp. Experiente paranormale traite de Marius Ghidel, romanul care l-a vazut pe Dumnezeu Marius Ghidel sustine ca l-a cunoscut pe Dumnezeu .

Adevarul despre palatul de la Marea Neagra s-a aflat. Al cui e, de fapt. Putin nu are nicio legatura

La inceputul lunii ianuarie, presedintele rus Vladimir Putin nega ca el ar fi proprietarul palatului de la malul Marii Negre, dupa ce a fost acuzat de Aleksei Navalnii, intr-o ancheta publicata pe Youtube, ca este beneficiarul acesteia. Arkadi Rotenberg, fostul partener de judo al sefului de stat, spune ca el este proprietarul. Palatul de la .

Mellina de la Survivor Romania, relatie secreta cu un cantaret celebru?! Imaginile care spun totul despre cei doi

Mellina, cea mai buna concurenta de la Survivor Romania pana in acest moment, are aparitii dese de o vreme pe contul personal de Instagram al lui Kamara, fratele colegului ei de jungla, Musty. Imaginile sunt interpretabile. Mellina de la Survivor Romania ar avea o relatie cu solistul Kamara Cantareata Mellina apare in mai multe fotografii .

Pepe a spus totul despre Raluca Pastrama. Adevarul despre femeia pe care a iubit-o enorm

Anul 2020 a fost pentru Pepe un an al provocarilor. A rezonat cu sotia care a dorit sa puna punct casniciei de 8 ani, a schimbat multe stari pana sa se obisnuiasca cu gandul ca familia lui s-a destramat, dar s-a reinventat pe plan profesional si a luat si fraiele emotiilor, astfel ca ziua de .

Adevarul despre accidentul sanului dezgolit din finala Super Bowl. Ce a planuit, de fapt, Janet Jackson FOTO

Finala campionatului de fotbal american NFL), Super Bowl, asa cum este cunoscuta, este unul dintre cele mai urmarite evenimente televizate din lume. Si, poate mai mult decat meciul in sine, show-ul care are loc in pauza si care aduce pe scena legende ale muzicii este atractia serii. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 7 februarie, iar artistul invitat este The Weekend.

Adevarul despre fiecare vaccin: cand ai parte de imunitate dupa vaccinare si cat dureaza, de fapt

Atat de multe informatii despre vaccinuri si imunizare ajung online in fiecare, incat este greu sa le mai tii minte pe toate sau sa fii sigur ca sunt adevarate. Cele mai importante detalii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )