Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV B1.RO PRIMA REACTIE a DIICOT dupa declasificarea raportului despre 10 august: Noi nu avem ce sa desecretizam. Sunt acte din dosarul penal si urmarirea penala este nepublica

B1 B1,
EXCLUSIV B1.RO PRIMA REACTIE a DIICOT dupa declasificarea raportului despre 10 august: Noi nu avem ce sa desecretizam. Sunt acte din dosarul penal si urmarirea penala este nepublica

RO Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat, joi, ca raportul privind evenimentele din 10 august 2018 a fost desecretizat si trimis catre DIICOT. Purtatorul de cuvant al parchetului. continuă pe B1

VIDEO Prima reactie a lui Dan Barna, dupa infrangerea in alegeri: imi asum toata responsabilitatea, dar nu imi dau demisia Barna si Ciolos anunta ca il sustin pe Iohannis in turul doi

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis. intrebat daca va demisiona de la sefia partidului, el a spus ca nu va demisiona, pentru ca nu este un lider care renunta cand da de greu. De asemenea, Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca presedintele Iohannis are intreaga sustinere a aliantei USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor.

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul .

Prima reactie a lui Dan Barna: candidatul la prezidentiale anunta ca NU isi da demisia si il sustine pe Iohannis

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis.

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

Mihai Sturzu, reactie surprinzatoare dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe cine planuieste fostul membru al trupei HI-Q in turul 2

Surprize, surprize! Mihai Sturzu si-a lovit prietenii de pe retelele de socialiare cu cateva afirmatii. Ce parerea are despre candidatii la alegerile prezidentiale si pe cine va vota in turul doi? Majoritatea fanilor sai au ramas socati de decizia sa. Mihai Sturzu, reactii incredibile dupa primul tur al alegerilor Mihai Sturzu, desi a renuntat la .

Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de apa calda si caldura. Prima masura luata, dupa falimentul Radet

Bucurestenii au avut parte de un foarte mare soc, in urma cu cateva zile, odata cu anuntul ca Radet a dat faliment. Vestea nu foarte imbucuratoare despre compania care le furnizeaza bucurestenilor apa calda si caldura a fost facuta publica de catre magistrati. La inceputul saptamanii in curs, a fost anuntat ca Radet intra in .

Carmen Dan, despre declasificarea raportului 10 august: Nu am avut avizul unor institutii. Si pentru mine e o mirare ca domnul Vela a obtinut avizul Prezenta mea in minister, act de responsabilitate. Comanda o are ministrul, nu o ia de la nimeni

Fostul ministru de Interne Carmen Dan sustine ca ea este cea care a declasificat mare parte a raportului necesar in ancheta 10 august, ca acum nu s-a intamplat de fapt nimic, iar ceea ce ramasese clasificat - o pagina si jumatate, doua - nu a fost din vina ei, ci a unor institutii care nu si-au dat acordul. Ma intreb si eu cum unele institutii o data nu au fost de acord si alta data au fost de acord, a declarat pentru HotNews. ro Carmen Dan, refuzand sa spuna ce institutii ar fi refuzat sa-si dea avizul. Despre prezenta ei in Ministerul de Interne de la ora 12. 00, desi era in concediu, si despre preluarea coordonarii interventiei, Carmen Dan sustine ca este doar un act de reponsabilitate. Nu am luat comanda nimanui. Legea spune ca in momentul in care ministrul e in minister, sine die, el comanda.

Prima reactie a lui Valentin Mihaila dupa cele patru goluri cu Finlanda

Mijlocasul Valentin Mihaila este eroul nationalei de tineret in acest moment dupa cele patru goluri marcate in poarta Finlandei.

Mirel Radoi, un selectioner fericit. Prima reactie dupa victoria cu Finlanda

Nationala de tineret si-a revenit dupa inceputul ezitant de campanie si a bifat a treia victorie la rand cu Mirel Radoi pe banca in calificarile pentru Europeanul din 2021.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )