Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Cum vrea Pepe sa o pedepseasca pe Raluca Pastrama pentru ca l-a inselat. Mutare bomba dupa divort

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cum vrea Pepe sa o pedepseasca pe Raluca Pastrama pentru ca l-a inselat. Mutare bomba dupa divort

Artistul i-a transmis sotiei sale ca este dispus sa nu mai faca dezvaluiri despre ea, daca ii cedeaza custodia celor doua fetite. Raluca nici nu vrea sa auda, iar razboiul este pe punctul de a incepe. Pepe vrea ca fiicele sale sa locuiasca alaturi de el Detalii uluitoare despre cel mai surprizator divort al anului, . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama. Rasturnare de situatie: ce a facut femeia la tribunal

In urma cu putin timp, in spatiul public a aparut un articol cum ca Pepe ar vrea sa se razbune, in ce o priveste pe Raluca Pastrama. Surse din apropierea cuplului au facut declaratii despre acest subiect. Ce i-a trasmis bruneta artistului la tribunal. Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama Vestea ca .

Serghei Mizil, reactie ciudata dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Pastrama

Serghei Mizil, fiind un apropiat a lui Ion Talent, tatal lui Pepe, a vorbit despre scandalul momentului, adica divortul cantaretului de Raluca Pastrama. Reactia lui Serghei Mizil dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Precum si alti apropiati ai familiei lui Pepe, Serghei Mizil a fost foarte uimit cand a auzit ca artistul divorteaza de sotia .

Pepe i-a uluit pe toti. A vrut sa fie subtil, dar a atacat-o pe Raluca Pastrama

La telenovela divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama se adauga un nou episod. Ultimele informatii au scos la iveala faptul ca Raluca Pastrama l-ar fi inselat pe artist cu un alt barbat. Reactiile lui Pepe au fost virulente si pline de amenintari. Cea care l-ar fi avertizat pe artist ca Raluca ar avea un amant, .

Pepe, santajat cu poze compromitatoare cu Raluca Pastrama. I-au cerut mii de euro

Inainte de cununie, Pepe a fost santajat cu imagini in care Raluca a pozat goala. Mi s-au cerut 5. 000 de euro sa nu apara. Pepe, santajat inainte de cununie cu poze compromitatoare cu Raluca Pastrama Divortul complicat al lui Pepe le-a reamintit unor fani de-ai sai despre episodul delicat trait de el si partenera sa .

EXCLUSIV Cum a reactionat tatal Ralucai Pastrama dupa ce s-a spus ca fiica lui l-a inselat pe Pepe. Toti s-au temut de acest moment

Socrul lui Pepe este un om de afaceri instarit, un personaj controversat, cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Familist convins, lui Ion Pastrama nu i-a venit sa creada ca fiica lui a fost capabila de infidelitate. Pepe a aflat ca sotia i-a pus coarne Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )