Libnet.ro
UNICEF

18:45

EXCLUSIV! Faceti cunostinta cu cel mai cool tata din Romania DaddyCool va deveni subiectul unei carti! Afla TOTUL despre proiectul DaddyCool.ro!

Devorator Monden Devorator Monden,
EXCLUSIV! Faceti cunostinta cu cel mai cool tata din Romania DaddyCool va deveni subiectul unei carti! Afla TOTUL despre proiectul DaddyCool.ro!

Robert este un tatic cool atat in viata reala, cat si in cea virtuala unde a devenit deja foarte popular. continuă pe Devorator Monden

Pretul petrolului, la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani

Pretul petrolului a atins, marti, cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani, astfel ca la bursa de la New York cotatia barilului de titei WTI a coborat sub pragul de 37 de dolari, iar cotatia barilului Brent din Marea Nordului a coborat sub pragul de 40 de dolari.

O romanca in varsta de 12 ani, record mondial la alpinism pe cel mai inalt vulcan din lume

Dor Geta Popescu a devenit cea mai tanara alpinista din lume care a urcat pe Ojos del Salado, un varf de 6 893 de metri altitudine, aflat in Anzii Cordilieri, in desertul Atacama la granita intre Chile si Argentina. Pentru a tinge performanta tanara alpinista a avut nevoie de o perioada de aclimatizare de zece zile. Ascensiunea a durat 9 ore.

Arabii au creat cel mai puternic motor din lume. Are 5.000 CP si atinge 100 km/h in mai putin de doua secunde! - VIDEO

Toata lumea a fost sceptica atunci cand la Salonul Auto de la Dubai din 2013 a fost anuntata supermasina Devel Sixteen de 5. 000 de cai putere. Compania sustinea ca motorul are 16 cilindri asezati in V, insa nimeni nu a.

Cotatia futures a euro, la cel mai bun nivel din mai bine de o luna

Dupa ce miercuri, pe piata futures a fost inregistrat un volum cu care bursa sibiana nu se mai intalnise din 5 octombrie n. r - 60 de contracte), prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii a fost una mult mai saraca.

Mai poate fi evitat cel mai mare faliment din istoria Spaniei?

Companiile din sectorul energiilor neconventionale din Spania pareau sa reprezinte o forta de neoprit pana in urma cu cativa ani. Sistemul de subventionare a energiei solare si eoliene a contribuit, insa, la acumularea unor datorii de ordinul zecilor de miliarde de euro, care au devenit de nesuportat pentru bugetul statului, mai ales in conditiile in care Spania s-a aflat in prima linie a crizei datoriilor suverane din Europa.

Cel mai batran copac din lume are peste 9.500 de ani

Batranul Tjikko este numele celui mai batran brad din lume. Are 9. 550 de ani si se afla pe Muntele Fulufjallet din Suedia, avand doar 4,8 metri, un pitic in comparatie cu fratii lui mai tineri, care au peste 50 de metri inaltime.

GALERIE FOTO. Cum arata cel mai LUXOS avion din lume

Visul oricarui om pasionat de calatoriile cu avionul si de lux a fost realizat de compania aeriana Etihad Airways, care a transformat o aeronava intr-un adevarat hotel de cinci stele.

Printul Harry este cel mai dorit burlac in 2015

Printul Harry a fost numit cel mai dorit burlac din lume in 2015, titlu pe care cel de-al cincilea mostenitor la tronul Marii Britanii l-a preluat de la George Clooney.

Leul a ajuns la cel mai slab nivel

Valoarea leului, in raport cu moneda euro, a ajuns, joi, la cel mai slab nivel din ultimele 11 luni.

Topul celor mai ravniti burlaci din lume. Cine este pe locul I

Cel mai ravnit burlac din lume este printul Harry al Marii Britanii, preluand acest titlu de la actorul George Clooney, potrivit contactmusic. com.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )