Libnet.ro
UNICEF

00:07

Exclusiv. Guvernul a alocat de 10 ori mai multi bani pentru partide in luna septembrie: aproape 12 milioane de euro. PSD si PNL iau peste 9 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Exclusiv. Guvernul a alocat de 10 ori mai multi bani pentru partide in luna septembrie: aproape 12 milioane de euro. PSD si PNL iau peste 9 milioane de euro

Subvenitia pentru partidele politice din Romania a crescut in septembrie aproape de zece ori fata de lunile trecute. Concret, daca formatiunile politice incasau in august 1,2 milioane de euro, in septembrie suma a ajuns la aproape 12 milioane de euro. Cel mai mare beneficiar este PSD, care de la 620. 000 de euro in august a primit aproape 6 milioane de euro in septembrie. Explicatia: Guvernul a alocat mai multi bani la rectificarea bugetara. continuă pe Adevărul

Romanii din strainatate trimit mai multi bani acasa cand incepe scoala

O companie de transferuri online de bani anunta o crestere de 25 la suta a numarului de transferuri .

Oamenii de afaceri cred ca simplificarea reglementarilor internationale le-ar aduce mai multi bani

Doar 1 din 3 33%) intreprinderi cu afaceri online sunt increzatoare in prezent ca sunt conforme cu standardele de reglementare si mai putin de 1 din 4 24%) sunt sigure ca inteleg ce reglementari ii afecteaza, arata un studiu.

VIDEO S-a trezit cu o factura de 10 ori mai mare pentru un schimb de ulei. I s-au taiat picioarele cand a verificat camera de bord

O vizita la service se poate solda cu o factura umflata din plin de mecanici. Un sofer a descoperit pe propria piele ce inseamna asta. Norocul lui a fost ca a lasat camera de bord.

Ce au putut sa fure mai multi infractori romani in Belgia. Cum s-a incheiat totul

Pentru desfiintarea unui grup infractional organizat au fost necesare 11 perchezitii la domiciliu. Seful grupului, care actiona in Belgia, Nicusor Rosculet se afla de anul trecut in custodia politiei belgiene. Oamenii legii au extins insa ancheta si la apropiatii infractorului si astfel au descoperit intreaga activitate a grupului. Ce au putut sa fure mai multi .

Romanii din diaspora trimit cu 25% mai multi bani in tara pentru inceputul noului an scolar

Numarul de transferuri de bani, precum si a valorii acestora intre romanii din diaspora si cei din tara a crescut cu 25% datorita inceperii noului an scolar, arata o statistica a TransferGo, compania de transferuri online internationale rapide de bani.

Trei tineri retinuti in cazul baiatului din Targu Jiu batut de mai multi adolescenti

Trei persoane au fost retinute, miercuri, pentru 24 de ore, in cazul baiatului din Targu Jiu, batut de mai multi tineri, informeaza, un comunicat al Politiei remis presei.

Traseismul face victime. Mai multi primari au ramas fara mandat dupa ce au schimbat partidul

Prefectura Prahova a anuntat ca in ultimele doua saptamani mai multi alesi locali si-au pierdut mandatul ca urmare a inscrierii in alte partide fata de cele pentru care au candidat si au fost votati la alegerile locale din 2016.

O masina a intrat in mai multi copii in fata unei scoli din Londra

Mai multi copii din Londra sunt laspital dupa ce omasina scapata de sub control a ajuns pe trotuar si a lovit in plin grupul de copii. Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza. Echipajele.

EXCLUSIV Romania cheltuie cu 30% mai mult decat incaseaza. Noi cresteri de pensii si salarii, scenarii nerealiste, in opinia economistului Ionut Dumitru

Cresterea pensiilor cu 40% este una dintre masurile controversate, mult dezbatute in spatiul public. in mod evident, pensionarii au nevoie de venituri mai mari, dar cat de fezabila este aceasta initiativa, de.

Companiile farmaceutice Novartis, Roche si Genentech, amendate cu 444 milioane euro pentru practici abuzive. Au vandut un medicament de 30 de ori mai scump decat pretul pietei

Autoritatea pentru Concurenta din Franta a amendat colectiv cu 444 milioane euro trei companii farmaceutice pentru practici abuzive, care aveau ca scop mentinerea vanzarilor unui tratament foarte scump, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )