Libnet.ro
UNICEF

06:30

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a socat showbizul. Starea cantaretului internat in spital insa s-a ameliorat in ultimele ore. Colegul sau de trupa, Viorel Sipos, a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro ca acesta se simte mai bine dupa ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasma de care avea neaparat . continuă pe Playtech

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre revenirea la starea de urgenta.

Premierul Romaniei a vorbit miercuri seara despre situatia Romaniei in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 cresc tot mai mult. Acesta a fost intrebat daca in tara noastra va reveni starea de urgenta, iar raspunsul lui a venit fara ezitare. Ce se intampla cu localurile care nu respecta masurile de restrictie Chiar daca noile .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Este oficial. Raed Arafat, anunt de ultima ora despre spitalele COVID-19. Decizia fara precedent luata de Guvern

Veste buna din partea Guvernului. Medicii din spitalele dedicate pentru COVID-19 vor putea primi ajutor din partea studentilor in ani terminali de la Medicina. in cursul serii de miercuri a fost adoptata Ordonanta de Urgenta care le va permite acestora sa intreprinda activitati de voluntariat pentru a veni in sprijinul medicilor deja epuizati. O noua .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul .

Detalii de ultima ora despre meciul cu Irlanda de Nord

Miercuri la pranz a avut loc sedinta tehnica inaintea partidei de la Belfast, programat la ora 21:45, in ultima etapa din Liga Natiunilor.

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

Veste formidabila pentru Vocea Romaniei. Anuntul de ultima ora pentru fanii emisiunii

Anuntul surpriza despre emisiunea Vocea Romaniei. Fanii vor fi uluiti de ce se va intampla la PRO TV. Vestea pe care toata lumea o asteapta. Veste formidabila pentru Vocea Romaniei Vestea incredibila pe care toti fanii emisiunii o asteptau. Vocea Romaniei revine la postul de televiziune PRO TV. insa, nu este vorba despre un sezon .

EXCLUSIV Elena Ionescu, adevarul despre relatia ei cu Giani Kirita. S-a aflat tot ce au facut cei doi impreuna!

Un an si ceva, atat a durat mariajul solistei Elenei Ionescu 32 de ani) cu antrenorul de fitness Dragos Razvan Stanciu. in februarie 2019, desi aveau acasa un baietel de un anisor, Elena si Dragos au divortat la notar. Mai apoi si-au aruncat vorbele grele, solista acuzandu-si sotul ca ar fi inselat-o cu fosta lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )