Libnet.ro
UNICEF

19:30

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu parintii lui Ciprian Napy. Masura extrema la care au recurs de frica Duduienilor: Unul nu mai ramane in viata!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce se intampla acum cu parintii lui Ciprian Napy. Masura extrema la care au recurs de frica Duduienilor: Unul nu mai ramane in viata!

In timp ce familia astepta acasa trupul neinsufletit al lui Emi Pian, interlopul care a avut parte de o moarte violenta, familia criminalului era scoasa pe furis din tara, de frica razbunarii clanului Duduianu. Represalii se pare ca au avut loc imediat dupa crima. Casa unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc din senin. continuă pe Playtech

Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorat in urma cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivala, respectiv clanul Rinu. in urma conflictului, si el s-a ales la randul lui cu rani grave si acum este in spital.

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Cum arata trupul asasinului lui Emi Pian in urma luptei. Ciprian Napy a fost mutilat

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul ar fi fost executat pe o strada din Bucuresti, de catre Ciprian Napy, care s-a ales la randul lui cu rani grave in urma incidentului petrecut in cartierul Giulesti.

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Ce se intampla acum cu Dacia. Mii de clienti trebuie sa afle asta

Vanzarile autoturismelor Dacia au crescut de 7 ori mai rapid decat in luna iulie, in Marea Britanie, dupa prabusirea din lunile precedente. Mii de clienti trebuie sa afle ce se intampla acum cu Dacia inmatricularile de autovehicule Dacia au urcat cu 14,6% in Franta in luna iulie, potrivit datelor Comitetului Constructorilor de Automobile CCFA), la .

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Se intampla acum in Romania. Americanii au decis deja. Se schimba tot

Romania va fi gazda unui numar mare de soldati americani, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Recent, Casei Alba a decis retragerea de trupe din Germania, urmand ca o parte din aceste efective armate sa fie relocate in alte tari europene membre NATO. Ce se intampla acum in Romania. SUA au decis deja.

Fiul lui Kamara, operat a 6-a oara. Ce se intampla acum cu micul Leon

Fiul lui Kamara Ghedi 44 ani), Leon, a fost operat din nou, pentru a sasea oara. Micutul Leon a fost operat la Barcelona, zilele trecute, acolo unde a fost supus unei operatii de Miotenofasciotomie. Fiul lui Kamara a fost operat a 6-a oara. Care este starea de sanatate a micutului Leon Leon, fiul lui Kamara, .

Vestea anului pentru fanii Dacia. Ce se intampla acum cu Dacia Sandero

Piata de masini s-a schimbat total in perioada pandemiei de coronavirus. Luna iunie este prima luna in care industria de automobile a inceput sa mai miste aducand modificari importante. Astfel, Dacia Sandero, cel mai vandut model al marcii de la Pitesti, a revenit in topul vanzarilor de masini din Europa, luna trecuta. Vestea anului vie .

Klaus Iohannis, ce se va intampla cu parintii in cazul copiilor care vor face scoala online

Intrebat de catre jurnalisti ce se va intampla cu parintii care trebuie sa mearga la serviciu in cazul scenariului potrivit caruia scolile se vor inchide din cauza numarului mare de cazuri, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este in discutie un scenariu similar cu cel pe care l-am avut in starea de urgenta cand parintii vor primi un ajutor pentru a putea sta impreuna cu copiii acasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )