Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Iulian Vlad, fostul sef al Securitatii, rupe tacerea: Procesul lui Ceausescu a avut trei etape. La Targoviste s-a executat sentinta!

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Iulian Vlad, fostul sef al Securitatii, rupe tacerea: Procesul lui Ceausescu a avut trei etape. La Targoviste s-a executat sentinta!

Generalul-colonel Iulian N. Vlad considera ca, in decembrie 1989, Nicolae Ceausescu era izolat pe scena politica internationala. Fara niciun sprijin extern, dictatorul roman avea soarta pecetluita, iar incercarea lui de a se agata de putere cu orice pret ar fi degenerat intr-un masacru daca generalul-colonel Vlad, in calitatea sa de sef al Departamentului Securitatii Statului, nu ar fi dat ordin unitatilor de Securitate sa nu traga. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Iulian Vlad rupe tacerea: Procesul lui Ceausescu a avut trei etape. La Targoviste s-a executat sentinta!

Generalul-colonel Iulian N. Vlad considera ca, in decembrie 1989, Nicolae Ceausescu era izolat pe scena politica internationala. Fara niciun sprijin extern, dictatorul roman avea soarta pecetluita, iar incercarea lui de a se agata de putere cu orice pret ar fi degenerat intr-un masacru daca generalul-colonel Vlad, in calitatea sa de sef al Departamentului Securitatii Statului, nu ar fi dat ordin unitatilor de Securitate sa nu traga.

Subiectele Zilei: Un an cu Iohannis presedinte. Cum arata Romania lucrului bine facut; Fostul sef al Securitatii confirma Lovitura de Stat din decembrie 1989; Regele Asfaltului, dezvaluiri: cum isi incasa banii de spaga Darius Valcov

Unde va mai fi interzis fumatul, in afara de spatiile publice. Clarificarile oferite de initiatorul legii. Fumatul va fi interzis in preajma. Proiecte europene, nefinalizate de apropiatii lui Mazare si Constantinescu, platite din banii constantenilor. Pentru terminarea.

Fostul sef al Politiei Rutiere Brasov - trei ani de puscarie cu suspendare. Politistul era mituit cu PASTRAVI

Fostul sef al Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Brasov.

Fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a obligat o subordonata sa nu amendeze un club din Botosani

Ionut Vartic, fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava, este acuzat ca la insistentele lui Corneliu Ciuchea, patronul de la Valea Obcinilor Suceava, a determinat-o pe subordonata sa Angela Brandus sa nu amendeze cu 58. 000 de lei un club din Botosani, pe care trebuia sa-l si inchida pe o perioada de trei luni de zile.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )