Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fostul sef al Politiei Rutiere Brasov - trei ani de puscarie cu suspendare. Politistul era mituit cu PASTRAVI

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al Politiei Rutiere Brasov - trei ani de puscarie cu suspendare. Politistul era mituit cu PASTRAVI

Fostul sef al Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Brasov. continuă pe România Liberă

Fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a obligat o subordonata sa nu amendeze un club din Botosani

Ionut Vartic, fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava, este acuzat ca la insistentele lui Corneliu Ciuchea, patronul de la Valea Obcinilor Suceava, a determinat-o pe subordonata sa Angela Brandus sa nu amendeze cu 58. 000 de lei un club din Botosani, pe care trebuia sa-l si inchida pe o perioada de trei luni de zile.

Bani europeni dusi pe apa sambetei la Iasi. Infochioscurile de 200.000 de euro sunt vandalizate, defecte si nefunctionale de trei ani

Cele opt infochioscuri achizitionate cu bani europeni si montate la centrele de informatii din fiecare cartier sunt stricate de mai bine de trei ani. Aparatele care ar trebui sa puna la dispozitia cetatenilor informatii de interes public sunt vandalizate si sunt doar de decor in asteptarea unui update al softului.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti, condamnat la trei ani de inchisoare

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, acuzat de fapte de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, prin decizia Tribunalului Bucuresti, care nu este definitiva.

Povestea veteranului de razboi care nu a mai scos un sunet de trei ani. Mi-e dor sa-mi aud glasul

Imaginati-va pentru o clipa ca sunteti in pericol si vreti sa strigati dupa ajutor, dar nu aveti voce. in aceasta situatie se afla Veaceslav Mistrean, care de trei ani nu a mai scos niciun sunet, intrucat si-a pierdut graiul dupa ce a fost diagnosticat cu cancer la gat. Medicii i-au spus ca tumoarea s-a dezvoltat ca o consecinta a ranilor suportate in timpul razboiului de pe Nistru.

O fosta adversara a Stelei a fost exclusa pentru trei ani din cupele europene

Federatia Olandeza de Fotbal KNVB) a anuntat ca gruparea Twente nu va evolua in cupele europene in urmatoarele trei sezoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )