Libnet.ro
UNICEF

01:06

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu, bagata in carantina. Masura ar putea fi luata si pentru o localitate din Prahova: Asteptam avizul Departamentului pentru Situatii de Urgenta

B1 B1,
EXCLUSIV O localitate din Giurgiu, bagata in carantina. Masura ar putea fi luata si pentru o localitate din Prahova: Asteptam avizul Departamentului pentru Situatii de Urgenta

EXCLUSIV Dupa ce legea carantinarii a intrat in vigoare, apar informatii despre primele localitati care intra in carantina din cauza focarelor de coronavirus. Masura speciala va fi aplicata,. continuă pe B1

Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Premiera nedorita: satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de miercuri, in carantina, dupa ce 32 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Cartojani, prima localitate care intra in carantina. Roata de Jos, un pericol Satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de astazi, in carantina, dupa ce 32 .

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu si una din Prahova, bagate in carantina dupa cresterea numarului de cazuri de coronavirus

UPDATE, 22 iulie, ora 20. 30 Autoritatile au anuntat ca in urma analizei de risc, miercuri,a fost derulata procedura legala de carantinare zonala pentru a doua localitate, respectiv,.

Localitate din Giurgiu, in carantina. Riscul epidemiologic este de o gravitate maxima

Masura a fost dispusa prin Ordin al Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta dupa ce 32 de persoane s-au infectat prin transmitere comunitara.

S-a votat! A doua localitate din Romania ce intra in carantina pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a votat hotararea prin care comuna Gornet, din judetul Prahova, va intra in carantina, dupa ce DSP a anuntat ca 15 din cei 2. 8000 de locuitori au fost confirmati cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca se instituie carantina in Gornet incepand de miercuri, de la ora 22. 00, pentru o perioada de 14 zile.

O localitate din Prahova, plasata in carantina 14 zile

Decizie socanta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova. Satul Gornet din comuna Gornet Cuib) va fi carantinat timp de 14 zile, anunta Jurnalul Prahovean.

ASTAZI: Guvernul plaseaza in carantina prima localitate din tara

Localitatea Cartojani, din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, va intra in carantina de la ora 17. in localitate au fost confirmate 30 de cazuri de infectare cu coronavirus, la o populatie de 3. 000 de oameni, scrie Digi24.

O noua localitate din Romania a fost carantinata

Localitatea Gornet, judetul Prahova, este a doua in care a fost instituita carantina zonala, a anunt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )