Libnet.ro
UNICEF

16:46

ASTAZI: Guvernul plaseaza in carantina prima localitate din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Guvernul plaseaza in carantina prima localitate din tara

Localitatea Cartojani, din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, va intra in carantina de la ora 17. in localitate au fost confirmate 30 de cazuri de infectare cu coronavirus, la o populatie de 3. 000 de oameni, scrie Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Premiera nedorita: satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de miercuri, in carantina, dupa ce 32 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Cartojani, prima localitate care intra in carantina. Roata de Jos, un pericol Satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de astazi, in carantina, dupa ce 32 .

UPDATE Prima localitate care intra in carantina dupa prelungirea starii de alerta in Romania

Satul Cartojani din judetul Giurgiu este prima localitate care intra in carantina de la prelungirea starii de alerta in Romania, dupa ce au fost confirmate cu coronavirus 32 de persoane, la o populatie de 3. 600 de locuitori, riscul epidemiologic fiind de o gravitate maxima, in circumstante de nerespectare a masurilor legale in vigoare, potrivit Prefecturii Giurgiu. Masura va fi luata pentru 14 zile, incepand de miercuri.

Presa italiana spune ca Romania risca sa devina Brazilia Europei. Cum comenteaza jurnalistii de la Il Messagero epidemia din tara noastra, ingrijorarile starnite in Occident si decizia CCR privind carantina

Romania risca sa devina Brazilia Europei, este concluzia jurnalistilor italieni de la Il Messaggero, care au comentat evolutia epidemiei de coronavirus din tara noastra, dupa recordul negativ inregistrat.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Nicusor Dan: Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment (VIDEO)

Nicusor Dan sustine ca Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment, dar a sugerat ca, chiar si asa, ar fi de acord cu amanarea alegerilor locale din 2020 daca.

Ministerul Public intreaba parchetele din tara despre competenta pe cauze vizand militari si civili Plus: O cerere neobisnuita a procurorului din dosarul 10 august, din ianuarie 2020

Parchetele din tara sunt consultate de Ministerul Public in privinta competentei de efectuare a urmaririi penale, de catre procurorul civil sau de catre procurorul militar, in situatia in care sunt reunite o cauza in care autorul infractiunii este militar si o cauza in care nu sunt vizate persoane avand calitatea de militar. Demersul are loc in contextul clasarii dosarului 10 august de catre DIICOT, dupa ce a fost cerut si preluat de la Sectia Parchetelor Militare. Dosarul a fost deschis de Parchetul Militar Bucuresti.

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

GATA! Prima localitate din Romania in carantina pentru 14 zile incepand de astazi - Ordinul semnat de Arafat

Comuna Roata de Jos, din judetul Giurgiu, intra in carantina, printr-un ordin semnat de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu, bagata in carantina. Masura ar putea fi luata si pentru o localitate din Prahova: Asteptam avizul Departamentului pentru Situatii de Urgenta

EXCLUSIV Dupa ce legea carantinarii a intrat in vigoare, apar informatii despre primele localitati care intra in carantina din cauza focarelor de coronavirus. Masura speciala va fi aplicata,.

S-a votat! A doua localitate din Romania ce intra in carantina pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a votat hotararea prin care comuna Gornet, din judetul Prahova, va intra in carantina, dupa ce DSP a anuntat ca 15 din cei 2. 8000 de locuitori au fost confirmati cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca se instituie carantina in Gornet incepand de miercuri, de la ora 22. 00, pentru o perioada de 14 zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )