Libnet.ro
UNICEF

19:16

Exclusiv. Ce localitati din Arges ar putea fi carantinate

Adevărul Adevărul,
Exclusiv. Ce localitati din Arges ar putea fi carantinate

Premierul Ludovic Orban a declarat in aceasta seara ca mai multe localitati din judetele Arges si Brasov sunt sub monitorizare, iar daca va creste numarul de persoane infectate cu noul coronavirus ar putea intra in carantina. Am aflat in exclusivitate si care sunt localitatile din Arges ce ar putea fi carantinate. continuă pe Adevărul

Trei localitati din judetul Arges ar putea intra in carantina, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca trei localitati din judetul Arges sunt acum sub evaluar.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

Cand vor fi majorate alocatiile copiilor. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca acestea nu pot fi dublate

Alocatiile copiilor vor fi majorate de la 1 august 2020, dar nu dublate, a anuntat premierul Ludovic Orban in data de 16 iulie, dupa o sedinta a conducerii centrale a PNL. Precizarile prim-ministrului vin in.

Petrecere cu 100 de persoane intr-un club din Arges, a patra cea mai afectata zona de COVID-19 din Romania. Politia cere suspendarea activitatii (VIDEO)

Petrecere cu 100 de persoane intr-o localitate din judetul Arges. Un patron de club nu a tinut cont de nicio masura de restrictie pentru limitarea raspandirii Covid-19 si a organizat un eveniment de amploare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )