Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand vor fi majorate alocatiile copiilor. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca acestea nu pot fi dublate

B1 B1,
Cand vor fi majorate alocatiile copiilor. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca acestea nu pot fi dublate

Alocatiile copiilor vor fi majorate de la 1 august 2020, dar nu dublate, a anuntat premierul Ludovic Orban in data de 16 iulie, dupa o sedinta a conducerii centrale a PNL. Precizarile prim-ministrului vin in. continuă pe B1

Alocatii 2020. Rasturnare de situatie: cat si de cand vor creste alocatiile copiilor

Dupa ce au fost puse sub semnul intrebarii multa vreme, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Antena 3, alocatiile vor creste cu doar 15% din luna septembrie si tot cu 15% ar urma sa se majoreze si punctul de pensie. in schimb, cresterea salariilor profesorilor, tot de la 1 septembrie, potrivit grilei din 2022, are .

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Sectia modulara din curtea Spitalului Elias ar putea fi folosita pentru gestionarea cazurilor covid

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca sectia modulara, construita din donatii de Asociatia Daruieste Viata, in curtea Spitalului Elias din Capitala, ar putea fi folosita pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa mai impunem nicio masura cu efect negativ asupra economiei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu doreste sa mai impuna nicio restrictie in contextul pandemiei, nicio masura cu efect negativ asupra economiei, dar acest lucru depinde de respectarea regulilor.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

Este sigur! Alocatiile copiilor nu se vor dubla de la 1 august. Orban: Au fost dublate in 2019!

Alocatiile copiilor nu se vor dubla de la 1 august, anunta premierul Ludovic Orban. in schimb, in urmatoarele doua saptamani, Executivul va veni cu un plan de majorare a alocatiilor procentual, mai spune Orban.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )