Libnet.ro
UNICEF

13:45

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Trei localitati din judetul Arges ar putea intra in carantina, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca trei localitati din judetul Arges sunt acum sub evaluar.

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

Ne intoarcem la restrictii! Ludovic Orban: Introducem carantina locala la peste 1.200 de cazurizi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara, ca autoritatile vor fi obligate sa introduca restrictii zonale daca se ajunge la peste 1. 200 de noi infectii cu coronavirus pe zi. Prim-ministrul a mai declarat ca sunt aproape 1. 000 de oameni care au fost confirmati cu Covid-19, dar s-au externat in urma vidului legislativ.

Ludovic Orban: Pacientii pozitivi care s-au externat dupa decizia CCR vor fi cautati Daca vom avea peste 1.200 de cazuri pe zi am putea lua unele masuri restrictive

Pacientii infectati cu noul coronavirus si care s-au externat la cerere din spital vor fi cautati acum, a declarat luni seara, la Digi 24, premierul Ludovic Orban. El spune ca autoritatile nu cunosc la acest moment ce efect a avut externarea la cerere a aproape o mie de persoane, dar le atrage atentia celor care stiu ca sunt infectati si nu se izoleaza si infecteaza alte persoane ca vor raspunde penal. Orban: Alegeri locale in doua zile mi se pare o idee buna, dar e nevoie de o modificare legislativaOrban: primariile 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat. Primarii de acolo stau bine in sondaje.

Legea privind carantina intra in vigoare. Ludovic Orban stabileste cu ministrii, prefectii si sefii DSP masurile concrete

Legea privind carantina intra in vigoare, marti, la trei zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial. Pentru adopta actele administrative si normative necesare pentru punerea in aplicarte a masurilor cuprinse in lege, premierul Ludovic Orban are intalniri cu ministrii de resort, dar si cu toti prefectii si toti directorii Directiilor de Sanatate Publica din tara.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban: DSP sa accelereze anchetele epidemiologice. Peste 4.500 de bolnavi de COVID-19 fie nu s-au internat, fie au iesit la cerere din spital inainte de a fi vindecate

Premierul Ludovic Orban face, marti seara, noi precizari despre raspunsul autoritatilor din Romania la criza COVID-19. Principalele declaratii facute de premierul Ludovic.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )