Libnet.ro
UNICEF

18:15

EXCLUSIV Mariana Moculescu, adevarul despre averea lui Horia. Compozitorul s-a trezit cu pensia micsorata de guvern

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Mariana Moculescu, adevarul despre averea lui Horia. Compozitorul s-a trezit cu pensia micsorata de guvern

Celebrul compozitor Horia Moculescu, in varsta de 83 de ani, resimte din plin, pe plan financiar, lipsa spectacolelor. in plus, pensia lui a mai intrat la apa, fiind anuntat ca va primi cu 300 de lei mai putin. La aflarea vestii, Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia, recent intoarsa din Italia, i-a dat replica, . continuă pe Playtech

Adriana Bahmuteanu, atac la Victoras Micula. Bruneta a spus adevarul despre banii lui

Dupa ce Victoras Micula a aparut chiar si in presa din Franta, dupa ce si-a spalat pneurile masinii cu sampanie scumpa, Adriana Bahmuteanu a avut o reactie pe Facebook despre banii acestuia. Adriana Bahmuteanu, atac la Victoras Micula Adriana Bahmuteanu este printre persoanele care critica gestul facut de Victoras Micula. Aceasta a scris pe Facebook: .

Cornelia Catanga, adevarul despre relatia cu sotii Ceausescu. A divulgat secretul tinut atatia ani

Dupa ani de zile, a divulgat marele secret al familiei. Cornelia Catanga spune adevarul despre relatia cu sotii Elena si Nicolae Ceausescu. Nimeni nu se astepta la asta. Ce legatura avea Cornelia Catanga cu Ceausescu in varsta de 62 de ani, Cornelia Catanga spune adevarul despre relatia pe care o avea cu sotii Ceausescu. Regina .

Monica Pop, adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei nevaccinati

Dupa declaratiile facute zilele trecute legate de imunizarea pentru coronavirus, Monica Pop spune adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei care nu si-au facut injectia care sa ii protejeze de COVID-19?! Monica Pop, despre persoanele care aleg sa se vaccineze Dupa ce mai multi gigantic farmaceutici au anuntat .

Simona Halep a spus adevarul despre covid-19. Ce ravagii a facut in corpul ei, de fapt

Simona Halep a trecut cu bine peste infectarea cu noul coronavirus, dar lupta nu a fost deloc una usoara. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a povestit care au fost simptomele pe care le-a avut in cele doua saptamani cat a fost pozitiva. Chiar si pentru o persoana cu pregatirea ei fizica, nu a fost .

Mircea Badea, scos din minti de medici. A spus tot adevarul despre internari: Nu se poate asa ceva!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, s-a aratat indignat pentru ca si in ziua de astazi se interneaza cu forta persoanele infectate cu noul coronavirus, in pofida faptului ca medicii reclama ca nu mai sunt locuri libere in unitatile medicale. Mircea Badea, scos din minti de medici Mircea Badea are iar un mesaj transant, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )