Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Pop, adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei nevaccinati

Playtech Playtech,
Monica Pop, adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei nevaccinati

Dupa declaratiile facute zilele trecute legate de imunizarea pentru coronavirus, Monica Pop spune adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei care nu si-au facut injectia care sa ii protejeze de COVID-19?! Monica Pop, despre persoanele care aleg sa se vaccineze Dupa ce mai multi gigantic farmaceutici au anuntat . continuă pe Playtech

Monica Pop: Categoric NU ma voi vaccina! Daca peste 3 ani faceti leucemie? Efectele pe termen lung unde sunt?

Medicul Monica Pop a fost intrebata de realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, daca este dispusa se se vaccineze in momentul in care primul vaccin anti-COVID va fi distribuit.

Monica Pop, taxata de un coleg medic pentru dezinformare dupa ce a declarat capoti face leucemie in urma vaccinului anti-COVID

Medicul oftalmolog Monica Pop a declarat ca nu se va vaccina anti-Covid, pretinzand efectele secundare ale vaccinului anti-COVID. Afirmatiile medicului sunt contrazise de specialistii care au dezvoltat vaccinurile ce urmeaza sa fie autorizate. Dr. Gabriel Diaconu demonteaza si el, punct cu punct, afirmatiile Monicai Pop, care a sustinut ca vaccinul face leucemie.

CTP, atac umilitor la Monica Pop pentru ca refuza vaccinul. Cum si-a batut joc de studiile si meseria ei: Precupeata la piata

CTP, atac umilitor la Monica Pop pentru ca refuza vaccinul. Gazetarul ii critica dur pe cei care fac campanie masiv impotriva imunizarii pentru coronavirus. Ce spune acesta despre celebrul medic oftalmolog?! CTP, despre vaccinul anti-COVID Cristian Tudor Popescu ii critica aspru pe cei care ii indeamna pe romani sa nu se vaccineze impotriva COVID-19. Jurnalistul .

CTP, atac la dr. Monica Pop pe tema vaccinului COVID: Vorbeste ca o precupeata la piata. E de discutat daca nu afecteaza siguranta nationala

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii critica pe cei care fac campanie impotriva vaccinului COVID, dand exemplul dr. Monica Pop, si spune ca ar fi de discutat daca aceste campanii agresive nu afecteaza cumva siguranta nationala.

Monica Pop, anunt devastator. Socant ce a facut public despre vaccinul anti-covid

Lumea este in acest moment optimista in ceea ce privesc vaccinurile anti-covid. Pfizer, Monderna si alte companii farma au anuntat rezultate imbucuratoare la testele de pana acum. Unele dintre ele au ajuns deja in faza a treia de testare pe voluntari, din toata lumea. Sunt multi cei care sunt impotriva vaccinarii anti-covid. Medicul Monica Pop .

Monica Pop, atacata dur pentru ca nu vrea sa se vaccineze. Cine o face praf: Minte. Spune ineptii. Cata rusine

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, a socat intreaga lume medicala si a speriat milioane de romani cu o afirmatie recenta. Acesta a declarat in urma cu putin timp ca vaccinul anti-Covid-19 ar putea da ca efecte secundare leucemia. in urma dezvluirilor sale fara dovezi stiintifice, medicul psihiatru Gabriel Diaconu a criticat aspru cele mentionate de .

Psihiatrul Gabriel Diaconu, dupa ce dr. Monica Pop a spus ca vaccinul COVID ar putea sa dea leucemie: Minte. Spune ineptii. Cata rusine, doamna doctor!

Medicul Gabriel Diaconu reactioneaza vehement dupa spusele dr. Monica Pop - care a declarat ca ea nu se va vaccina impotriva COVID, sustinand ca acest vaccin ar putea produce leucemia - si afirma ca aceasta minte si spune ineptii.

Ce se intampla daca mananci struguri in fiecare zi. Schimbarile care se produc in corp

Poate nu multi stiu, dar strugurii aduc schimbari benefice in corpul tau, daca ii consumi zilnic. Ce se intampla daca mananci aceste fructe in fiecare zi si cum iti ajuta organismul? Ce se intampla in trupul tau daca mananci zilnic struguri? Strugurii sunt din ce in ce mai putin consumati de romani dupa primele saptamani .

Adriana Bahmuteanu, atac la Victoras Micula. Bruneta a spus adevarul despre banii lui

Dupa ce Victoras Micula a aparut chiar si in presa din Franta, dupa ce si-a spalat pneurile masinii cu sampanie scumpa, Adriana Bahmuteanu a avut o reactie pe Facebook despre banii acestuia. Adriana Bahmuteanu, atac la Victoras Micula Adriana Bahmuteanu este printre persoanele care critica gestul facut de Victoras Micula. Aceasta a scris pe Facebook: .

EXCLUSIV Mariana Moculescu, adevarul despre averea lui Horia. Compozitorul s-a trezit cu pensia micsorata de guvern

Celebrul compozitor Horia Moculescu, in varsta de 83 de ani, resimte din plin, pe plan financiar, lipsa spectacolelor. in plus, pensia lui a mai intrat la apa, fiind anuntat ca va primi cu 300 de lei mai putin. La aflarea vestii, Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia, recent intoarsa din Italia, i-a dat replica, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )