Libnet.ro
UNICEF

11:45

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta: Sunt tot mai multe cazuri de coronavirus si acest lucru atrage si o crestere a numarului de pacienti care au forme severe

B1 B1,
EXCLUSIV Medicul Virgil Musta: Sunt tot mai multe cazuri de coronavirus si acest lucru atrage si o crestere a numarului de pacienti care au forme severe

EXCLUSIV Pandemia de coronavirus accelereaza in Romania, cu 50 de decese raportate in ultimele 24 de ore, provocate de temutul virus. Acesta este cel mai sumbru bilant de la debutul pandemiei si vine pe fondul. continuă pe B1

Medicul Virgil Musta, vesti bune in pandemie de COVID-19: exista si aceasta parte pozitiva

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca in tot haosul generat de criza de coronavirus din tara noastra exista si o parte buna. Aproximativ 80% din populatie intelege situatia, spune el.

Al doilea val al pandemiei se extinde in Europa. Farmaciile din Franta fac tot mai multe teste serologice rapide

Mai multe state din Europa se confrunta cu o noua crestre a numarului de infectari cu noul coronavirus. in acest context, farmaciile din Franta au fost autorizate sa efectueze teste de orientare rapida de diagnostic TROD) care permit sa afle, in cateva minute, daca au fost produsi anticorpi impotriva noului coronavirus.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Aici numarul cazurilor este de la o zi la alta tot mai mare. Acesta sunt urmat de judetele Prahova si Arges.

Tot mai multi romani vor sa-si schimbe locul de munca. Care sunt cele mai cautate companii

Romanii au aplicat tot mai mult pentru joburi noi in iulie, numarul CV-urilor depuse crescand cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu peste 20% fata de luna iunie a acestui an.

Noi statistici COVID-19 in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri. Care este cea mai afectata grupa de varsta?

Autoritatile au facut o noua actualizare a statisticilor oficiale cu privire la evolutia pandemiei Covid-19 in Romania. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus si care sunt cele mai afectate grupe de varsta.

Avarie majora! Mai multe cartiere din Bucuresti si din zonele limitrofe au ramas fara curent electric

Mai multe cartiere din Bucuresti si Ilfov au ramas fara energie electrica si apa. Surse de la Guvern spun ca si in cadrul Palatului Victoria sunt probleme in alimentarea cu energie electrica.

INTRE 6-8 AUGUST: Restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale

CNAIR anunta restricti pe mai multe drumuri nationale din judetele Harghita si Covasna, pentru desfasurarea Turului Ciclist al Tinutului Secuiesc. Restrictiile sunt valabile in perioada 6- 8 august, conform News. ro.

Mai multe statii de pompare si repompare ale Apa Nova au ramas fara energie electrica

ACTUALIZARE - Reprezentantii E-Distributie Muntenia au reactionat in urma informatiilor aparute cu privire la intreruperea energiei electrice in mai multe zone din Capitala, subliniid: Un incident aparut in sistemul de transport al energiei electrice in jurul orei 13, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia, a cauzat astazi o intrerupere in alimentarea cu energie electriaa a statiilor adiacente, care alimenteaza zona de vest si centrala a municipiului Bucuresti si zone limitrofe din judetele Ilfov si Giurgiu. in prezent, a fost reluata alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretam disconfortul produs clientilor. --- Apa Nova a anuntat vineri ca echipele companiei au intervenit jurul orei 12:50, dupa ce Statia de Potabilizare Rosu, dar si mai multe statii de pompare si repompare ale companiei din sectorul 6 au ramas fara energie electrica din cauza unei caderi de tensiune aparuta la Statia 110 KV Enel. in prezent, sistemul de pompare si distributie a fost repornit, dar din cauza caderii de tensiune si a socului hidraulic, apa si-ar putea pierde din limpezime, in special in zone din sectorul 6, iar echipele companiei vor continua actiunile in teren, pentru a interveni in situatii ce pot aparea in cursul zilei, scrie News. ro.

Sefului Fortelor Terestre ale Armatei SUA: Vom reloca mai multe forte in regiunea Marii Negre, in Romania in mod particular

Sefului Fortelor Terestre ale Armatei SUA, generalul James C. McConville a reconfirmat vineri la sediul Ministerului Apararii Nationale, ca mai multe trupe americane urmeaza sa fie relocate in zona Marii.

Mai multe tari si organizatii trimit ajutoare in Beirut

Mai multe state au trimis materiale sanitare si echipe medicale in Beirut, in urma exploziei devastatoare din zona portuara. Cel putin 113 persoane au murit, iar alte 5. 000 au fost ranite, marti, in urma deflagratiei, scrie Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )