Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tot mai multi romani vor sa-si schimbe locul de munca. Care sunt cele mai cautate companii

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi romani vor sa-si schimbe locul de munca. Care sunt cele mai cautate companii

Romanii au aplicat tot mai mult pentru joburi noi in iulie, numarul CV-urilor depuse crescand cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu peste 20% fata de luna iunie a acestui an. continuă pe Adevărul

Kaufland, vestea momentului in Romania. Multi romani vor fi interesati

Romania este in plina criza economica, si cu toate astea companii mari anunta crearea de nopi locuri de munca, la nivel national. Un astfel de anunt a venit din partea retailer-ului german Kaufland. Kaufland creaza peste 1. 000 de noi locuri de munca Dupa ce a achizitionat noi spatii unde sa construiasca noi retele de magazine, .

Topul municipiilor si oraselor pe care cei mai multi romani le abandoneaza. Cea mai mare rata a plecarilor este in orasul despre care primarul spune ca oricui ii e greu sa-l paraseasca

Anul trecut, peste 400. 000 de romani au parasit localitatea in care locuiau, mutandu-se in alta parte- fie in tara fie in strainatate. Ori se casatoreau, ori isi gaseau un job mai bun, ori localitatea in care traisera nu le mai oferea sperante pentru viitor. Media plecarilor cu domiciliul din ultimii 5 ani este de aproximativ de 375. 000an. Anul trecut, bariera celor 400. 000 de plecari a fost depasita.

Cei mai bogati romani si averile lor fabuloase. Cine are cei mai multi bani in cont

Cei mai bogati 10 oameni ai lumii au, cumulat, o avere de trei ori mai mare decat PIB-ul Romaniei. Ierarhia miliardarilor romani s-a schimbat si ea, Maria Linda ne spune cine are cei mai multi bani in cont.

Judetele din Romania cu cei mai multi batrani saraci. Aproape un million de varstnici, nevoiti sa se descurce cu cateva sute de lei pe luna

Potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice CNPP), aproximativ un milion de pensionari sunt nevoiti sa traiasca doar cu cateva sute de lei pe luna. Judetele din Romania cu cei mai multi.

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta: Sunt tot mai multe cazuri de coronavirus si acest lucru atrage si o crestere a numarului de pacienti care au forme severe

EXCLUSIV Pandemia de coronavirus accelereaza in Romania, cu 50 de decese raportate in ultimele 24 de ore, provocate de temutul virus. Acesta este cel mai sumbru bilant de la debutul pandemiei si vine pe fondul.

Uber a ajuns sa faca mai multi bani din livrari decat din transport

Serviciile de livrari ale Uber au devenit cea mai mare sursa de venit pentru companie, cu 1,2 miliarde de dolari, in timp ce sumele incasate din serviciile de transport au scazut cu 67%, la 790 de milioane de dolari, pe fondul schimbarilor din societate induse de pandemie, relateaza CNN, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )